II. Invictus 17 Haz 2022 #1,391 Montana dedi ki: Kid'in ismi geçerken hep Kaptan namıyla anılması çok iyi değil mi? Genişletmek için tıkla ... Aynen bu detay hoşuma gidiyor. Son düzenleme: 17 Haz 2022
Montana dedi ki: Kid'in ismi geçerken hep Kaptan namıyla anılması çok iyi değil mi? Genişletmek için tıkla ... Aynen bu detay hoşuma gidiyor.
Tiksav Lee 21 Şub 2023 #1,395 Lalo dedi ki: Selam Karşınızda Ben Genişletmek için tıkla ... Yüzündeki yara Kidden galiba @Montana @Sodex
Lalo dedi ki: Selam Karşınızda Ben Genişletmek için tıkla ... Yüzündeki yara Kidden galiba @Montana @Sodex
Montana 21 Şub 2023 #1,396 Büyük Komutan Sakazuki dedi ki: Yüzündeki yara Kidden galiba @Montana @Sodex Genişletmek için tıkla ... Olur olur yeriz.
Büyük Komutan Sakazuki dedi ki: Yüzündeki yara Kidden galiba @Montana @Sodex Genişletmek için tıkla ... Olur olur yeriz.
Sodex 21 Şub 2023 #1,397 Büyük Komutan Sakazuki dedi ki: Yüzündeki yara Kidden galiba @Montana @Sodex Genişletmek için tıkla ... Kid güzel bir hatıra bırakmış.
Büyük Komutan Sakazuki dedi ki: Yüzündeki yara Kidden galiba @Montana @Sodex Genişletmek için tıkla ... Kid güzel bir hatıra bırakmış.
ZOROOO 21 Şub 2023 #1,399 Alcatraz dedi ki: sanırım beckman kidin babası Genişletmek için tıkla ... Yok daha neler
Riful 21 Şub 2023 #1,400 Severim diye oy kullanmışım. Sanırım Wano öncesi yaptım bunu. Karakter yancı konumuna düştü ama yine de severim, oy terchimi değiştirmiyorum. Ama Lufi yancıları arasında ilk beşime giremez. Yancılarda ilk beşim 1. Barto 2. Kabak 3. Kurokodile 4. Orlumbus 5. Baby5
Severim diye oy kullanmışım. Sanırım Wano öncesi yaptım bunu. Karakter yancı konumuna düştü ama yine de severim, oy terchimi değiştirmiyorum. Ama Lufi yancıları arasında ilk beşime giremez. Yancılarda ilk beşim 1. Barto 2. Kabak 3. Kurokodile 4. Orlumbus 5. Baby5