@Montana herşeyi anladım da aynı lobiden arkadaşların neden seni satıyorlarLaw saldır dediği için saldırdı. Eğer saldırma emri verseydi saldırmayacaktı. Böyle de emre sadık bir adam. Helal olsun.
@Montana herşeyi anladım da aynı lobiden arkadaşların neden seni satıyorlarLaw saldır dediği için saldırdı. Eğer saldırma emri verseydi saldırmayacaktı. Böyle de emre sadık bir adam. Helal olsun.
Bunu en 20 mermiden kurtardık yanımıza aldık, ilk fırsatta kelek attı. Gizli Lawciymiş adam.@Montana herşeyi anladım da aynı lobiden arkadaşların neden seni satıyorlar
O zaman... Sadece ölüler görür yapacaksın. .Bunu en 20 mermiden kurtardık yanımıza aldık, ilk fırsatta kelek attı. Gizli Lawciymiş adam.
Lobi içinde lobiyle alakasız konularda fikir ayrılıkları olabilir. Konu amiral olunca kol kola birlik oluruz yine.@Montana herşeyi anladım da aynı lobiden arkadaşların neden seni satıyorlar
Yok abi ben senle daha birlik falan olmam gider Yonko savunurum daha iyi.Lobi içinde lobiyle alakasız konularda fikir ayrılıkları olabilir. Konu amiral olunca kol kola birlik oluruz yine.
Sen yakında satarsın lobiyi Kid için zaten. Yonkou savunmana şaşırmam bu yüzden.Yok abi ben senle daha birlik falan olmam gider Yonko savunurum daha iyi.
Ben kurmasam ortalıkta lobi yoktu, kimse kurmuyordu da elimizi taşın altına koyduk. Lobide bu kadar vefasız adam olduğunu bilsem zaten baştan giderdim la.Sen yakında satarsın lobiyi Kid için zaten. Yonkou savunmana şaşırmam bu yüzden.
Vay be. Kid savunmadık diye lobide kötü adam olduk. Fikir özgürlüğü bile kalmamış lobide. Dava arkadaşlarını sırf Kid'i sevmiyorlar diye hain ilan attın.Ben kurmasam ortalıkta lobi yoktu, kimse kurmuyordu da elimizi taşın altına koyduk. Lobide bu kadar vefasız adam olduğunu bilsem zaten baştan giderdim la.
Hayırdır ingiltere prensiyle mi konuşuyorum...? ksklsdklsHak ettin...
Sana Kid savun mu diyen oldu la, resmen haterlık yaptın. Bir lobidaşın banlıyken, savunmasız haldeyken algı çalışmalarına katılıp dalga geçtin. Ulan hiç mi düşünmedin bu adam dönüp hesap sorar diye?Vay be. Kid savunmadık diye lobide kötü adam olduk. Fikir özgürlüğü bile kalmamış lobide. Dava arkadaşlarını sırf Kid'i sevmiyorlar diye hain ilan attın.
Ne hale soktun bizi @Millennium Wizard