Bir ağlak geçmiş geldi mi tamamdır. Kid fanları çarmıha gerer birbirini.Ulan çok korktum ha Luffy ile birlikte kahramanlık falan yapacaklar diye.Sağ olsun yüzümü kara çıkarmadı.Ark sonu çarmıhlari hazırlayın![]()

Bir ağlak geçmiş geldi mi tamamdır. Kid fanları çarmıha gerer birbirini.Ulan çok korktum ha Luffy ile birlikte kahramanlık falan yapacaklar diye.Sağ olsun yüzümü kara çıkarmadı.Ark sonu çarmıhlari hazırlayın![]()
O fikire nerden kapıldın yavAtarlı felan ama en azından kaptanını düşünen bir tayfa var..Eustass Kid korsanları > Hasıp şapkalar.
Bizimkileri gördükten sonra ... Diğer tayfalar daha yararlıdır. O şekilde başka kimsenin tayfasını göremezsin herhaldr .sO fikire nerden kapıldın yavAdamın tayfasını görmedik bile yakalandıktan sonra :/
Kaptan yalama olmuş artık :SBizimkileri gördükten sonra ... Diğer tayfalar daha yararlıdır. O şekilde başka kimsenin tayfasını göremezsin herhaldr .s
Şöyle birşey diyorsun yani.Ulan çok korktum ha Luffy ile birlikte kahramanlık falan yapacaklar diye.Sağ olsun yüzümü kara çıkarmadı.Ark sonu çarmıhlari hazırlayın![]()
Ooo neler deniyor atılan bu taşa nasıl bir karşılık vereceksin @Eustass Captain Kidd ?Adam değildir. İnsan mapus arkadaşını ardında bırakmaz.
Tayfa adamını arkada birakanlari kaale almıyorum.Ooo neler deniyor atılan bu taşa nasıl bir karşılık vereceksin @Eustass Captain Kidd ?