Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
"Güç, elbise üzerine giyilmiş bir şeydir. Ama burası bir banyo. Çıplak Kral diye bir şey yoktur. Bir baba ve bu ülkede yaşayan bir adam olarak yürekten minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Teşekkür ederim. Çok teşekkür ederim."
Nefertari Cobra - Bölüm: 128
Neler yeni

Eustass Kid vs. Monkey D. Luffy

Eustass Kid vs. Monkey D. Luffy

• Kullanılan toplam oy
    352
Luffy'yi şu anda amiraller + yonkoular 3-5 kodaman dışında kimse alamaz. Toplam on kişi dışında çoğuna karşı şansı var. Amiraller ve sağ kolların hepsine karşı şansı var yine de.

Tahminim kidd su anda aşağı yukarı yonkoular 3-4. komutanı seviyesindedir. Yani Luffy biraz ağır gelir ona.

Vay be Kid ne kadar küçümsendiydi bu konuda. Biraz gerçekçi bakınca ikisinin de denk karakterler olduğu o kadar bariz ki.

Kid zincirlere vurulmuş bir adam belkide kendini hiç geliştiremedi o andan itibaren.
Allahın zorbası, hayallerinde bile yenemeyeceği Shanks'a atarlanan Kaido'dan gelişine tek yiyen adamla,
Diğer yerde üçlü ittifaklarının ortasina yalniz düşen Kaido var.:) Kendi mekanlarında. Kaido'dan belki de kacamadıgı için dayak yemis olma ihtimali de atlaniliyor.:D
Hayır bence de Luffy alır da; sırf esir oldu diye gömen arkadaşları bir alıntılayım dedim. Özellikle Tombe gibi rasyonel bir üyenin yaptığı yorum üzdü. Resmi de onun için koydum. :(

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık