Trollendin kardeş, hayırlı olsun.Adam bu sayı Luffy'nin ağababasına tek attı.
Trollendin kardeş, hayırlı olsun.Adam bu sayı Luffy'nin ağababasına tek attı.
Bahsettiğim apoo'ydu. Kid ile muhtemelen arasındaki seviye aokiji-akainu gibi çıkacak.Adam bu sayı Luffy'nin ağababasına tek attı.
Aokiji ve Akainu mu? Luffy ve Kid'in kondisyonu yetmez 10 gün dövüşmeye.Bahsettiğim apoo'ydu. Kid ile muhtemelen arasındaki seviye aokiji-akainu gibi çıkacak.
Tabi zoro bunların altında.
Akainu muhtemelen Kidd, Luffy olsa olsa Kizaru olurBahsettiğim apoo'ydu. Kid ile muhtemelen arasındaki seviye aokiji-akainu gibi çıkacak.
Tabi zoro bunların altında.
Güç farkı acisindan demiştim.Aokiji ve Akainu mu? Luffy ve Kid'in kondisyonu yetmez 10 gün dövüşmeye.
Kidd'in akainu olduğu yerde luffy garp'tır, sengoku'dur. Iki sayıda gördüğümüz adamı hemen baş karaktere degismeyelim.Akainu muhtemelen Kidd, Luffy olsa olsa Kizaru olur
Niye? Luffyden başka geleceği görebilen, ileri seviye haki kullanabilen birisi yok mu?Tüm kek sonu Luffy alırdı,şu anki Luffy daha rahat alır.Rahattan kastım düşük zorluk değil bu arada.
Sen alttan alta Luffy'e balon Garp yakıştırması mı yapıyon? Eğer öyleyse, haklısın. Dededen toruna balonlar bunlarGüç farkı acisindan demiştim.
Kidd'in akainu olduğu yerde luffy garp'tır, sengoku'dur. Iki sayıda gördüğümüz adamı hemen baş karaktere degismeyelim.
Süpernovalarda yok.Sadece g4 bile novaların çoğunu tokatlayacak çapta bir şey.Üzerine b.haki ve k.haki p.upları ile çok zor artık.Niye? Luffyden başka geleceği görebilen, ileri seviye haki kullanabilen birisi yok mu?
Luffy dediklerini kullanabiliyor mu?Niye? Luffyden başka geleceği görebilen, ileri seviye haki kullanabilen birisi yok mu?