Smoothie güçsüz demedim ki ben.Katakuri de tatlı komutanı,Snack'de tatlı komutanı.Bundan bahsediyorum.Smothiee güçsüz değil yalnız luffy de craceri kolayına yenmedi
Smoothie güçsüz demedim ki ben.Katakuri de tatlı komutanı,Snack'de tatlı komutanı.Bundan bahsediyorum.Smothiee güçsüz değil yalnız luffy de craceri kolayına yenmedi
Aynen bende öyle düşünüyorum.Kid yaraladı Urouge indirdi benceKing veya Queen'i bilemem ama Kata'nın gözlemini aşabileceğini hiç sanmıyorum.
Snack'dır Smoothie'yi bile gördüğünden şüpheliyim.
Büyük ihtimal öyle oldu bence de. Yalnız bu tutarsa Urouge'un karizması baya bir sarsılır. Hakkındaki yorumları düşünemiyorum. Çok gömecekler reisi.Aynen bende öyle düşünüyorum.Kid yaraladı Urouge indirdi bence
Urouge Snack'i indirdi diye komutanlar küçümseniyor bence.Böyle bir şey olursa Snack'in bile hakkı verilirBüyük ihtimal öyle oldu bence de. Yalnız bu tutarsa Urouge'un karizması baya bir sarsılır. Hakkındaki yorumları düşünemiyorum. Çok gömecekler reisi.
Kid'i yaralayan mi? Neresini yaralayan?Snack urouge la kapisti . Kidin urougedan güçlü olduğunu düşünüyorum o yüzden daha güçlü komutanla kapıştı belkide katakuriydi onu yaralayan
Kolunu shanks tayfasına kaybetmişti pardon karıştırdımKid'i yaralayan mi? Neresini yaralayan?
Aynen orası da öyle tabii Gerçi yara ne kadar derindi, Snack'ın dövüşmesini etkiledimi orasını bilmiyoruz. Bunlar da açıklanırsa kimi yüceltip kimi gömeceğimize o zaman karar veririz artık.Urouge Snack'i indirdi diye komutanlar küçümseniyor bence.Böyle bir şey olursa Snack'in bile hakkı verilir