Aynen Fuji'de zaten vay demek sende çekiyosun diyip bırakacak kılıcıFujinin Kidd karşısında hiç şansi yok yahu. Kidd çeker kılıcı biter. Yercekimi meyvesi kılıca yedirildiği için kid yerçekimi gücünü de kullanmaya başlar öne geçer.
Aynen Fuji'de zaten vay demek sende çekiyosun diyip bırakacak kılıcıFujinin Kidd karşısında hiç şansi yok yahu. Kidd çeker kılıcı biter. Yercekimi meyvesi kılıca yedirildiği için kid yerçekimi gücünü de kullanmaya başlar öne geçer.
Zaten onu ekstradan verdim en kötü hakisinden felan yararlanırdı Luffy.Fujinin Kidd karşısında hiç şansi yok yahu. Kidd çeker kılıcı biter. Yercekimi meyvesi kılıca yedirildiği için kid yerçekimi gücünü de kullanmaya başlar öne geçer.
Alır ama neyseFuji üstte saydıklarını tek alır.
Ben böyle diyenler ile dalga geçmek için yazmıştım Kid'i başından beri sağlam bekliyordum ben ama Kid'i gömenler, Luffy tek yeyince ve Kid ortaya çıkınca, ooo Kid efsane demeye başladı onlara gönderme yaptım aslında ama Zoro'culara burada artık baya ön yargılı davranıyorlar maalesefBu kadar ön yargılı konuşmamak lazımmış ki :s Kid in daha tek yediği belli bile değil. bu Zorocuların sonu ne olacak yahu?
Ne biçim gönderme o aşırı ciddi yazmışsın yahu ..Ben böyle diyenler ile dalga geçmek için yazmıştım Kid'i başından beri sağlam bekliyordum ben ama Kid'i gömenler, Luffy tek yeyince ve Kid ortaya çıkınca, ooo Kid efsane demeye başladı onlara gönderme yaptım aslında ama Zoro'culara burada artık baya ön yargılı davranıyorlar maalesef
Öyle ciddi yazınca daha güzel oluyorNe biçim gönderme o aşırı ciddi yazmışsın yahu ..
Bence de değişmez. Ama Luffy'e en yakın güç Kid'dedir.Gözümde hep Luffy>Kid>Tüm süpernovalar oldu değiscegini sanmıyorum