Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Eustass Kid vs. Dracule Mihawk

Kim kazanır?

• Kid

Kullanılan: 24 17.3%
  • Mihawk

Kullanılan: 114 82.0%
  • Yenişemezler

Kullanılan: 1 0.7%

• Kullanılan toplam oy
    139
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ölümün kıyısına getirmişler luffy vs crocodile gibi yani.Sen Beyazsakal vs Roger haricinde bir tane berabere biten dövüş söyler misin bize ?
Eğer Luffy vs Croco gibi olsa muhtemelen ilk yenilen ölürdü yani Luffy vs Croconun ilk 2 vsde Croco Luffy kadar hasarla ayrılmdı dövüşten. Onca kez birbirlerini ölümün kısına getirdiklerinde biri diğerinden biraz daha üstün olsaydı oracıkta işini bitirirdi. Neden düşmanının kaçmasına izin versinki.

Bknz: Garp vs Roger her dövüşlerinde birbirlerini ölümün kıyısına getirmişler ancak ikisi de kaybetmemiş. Ayrıca Luffy,Law bu kadar gelişmişken neden Kid in hiç gelişmediği düşünülüyor aynı zamanda kılıç ustalarının antisi bu adam. Eminim Zoro vs Mihawk açılsa forumun yarısı 2Y sonrası çok gelişti diyip Zoroya basar.
Ben vs tartışmalarında seçeneklere beraberliğinde eklenmesini her zaman gereksiz bulmuşumdur, burada iki karakteri ele alıp hayali bir savaş yaptıklarını varsayıyorsun ve doğal olarak bunun ölümüne bir savaş olarak ele alınması en makulü oluyor, ve yine vs'nin tamamen adil şartlar altında ve dışarıdan müdahale olmaksızın yapılacağını da aksi belirtilmedikçe standart olarak ele alırız, hal bu olunca da en yakın savaşlarda dahi bir kazanan olur, iki karakterinde aynı anda ölmesi/savaşamayacak hale gelmesi bence görmezden gelinmesi gereken bir ihtimaldir, beraberlik seçeneği yerine karar vermekte zorlanan katılımcılar için "karasız kaldım" tarzı bir seçenek eklemek daha mantıklı olur bence ki duruma göre onu dahi eklememek gerekebilir.

ölümün kıyısına getirmişler luffy vs crocodile gibi yani.Sen Beyazsakal vs Roger haricinde bir tane berabere biten dövüş söyler misin bize ?
Bi bıkmadın şunu söylemekten hocam defalarca dövüşüyolar ve ölümün kıyısına getiriyorlarsa birbirlerini ve bunu bizzat olayın kahramanlarından biri dile getiriyorsa tartışacak bişey yoktur. Her konuda, nerde ne zaman görsen bu tarz bişey öyle bişey olamaz wb kami-sama'dan başka kk dengi olamaza getiriyorsun olayı. Vs'ye dönersek arada seviye farkı var Kid'de bana göre yonkou olacak potansiyel var o yüzden ilerde Mihawk'ı aşıcaktır ama daha ona çoook var hatta seri içerisinde böyle bişey görürmüyüz bilemiyorum belki oda serinin sonlarına doğru "10 yıl sonra" falan der orda görürüz ama şimdilik Kid'in Mihawk karşısında şansı yok bence

konudaki arkadaş berabere ifadesini kullanmış ben de seride berabere biten tek dövüşü örnek verdim.Bence sen benim her yorumuma muhalefet olmak için alıntı yapıyorsun.
Dostum olay muhalefet olmak değil forum ortamı olduğu için belkide yanlış anlıyorumdur tavrını, üslubunu ama gerçekten bu konuyla ilgili herhangi bir olayda savunduğun görüş kesinmiş gibi bilgiler vermen beni rahatsız ediyor. Bence der geçersin kimse uzatmaz ama sürekli bahaneler üretiyorsun kendini haklı çıkarmak için yok denk dövüşmüşler ama eşit değiller yok croco ve luffy'de öldürüyodu birbirini mangada açıklandı tek gerçek WB tavrın beni rahatsız ettiği için böyle tepki veriyorum. İki kişi defalarca dövüşüp birbirlerini verebilecekleri maksimum hasarı veriyorsa (ki daha fazlasını verebilseler biri ölür ortada eşitlik gibi bişey olmazdı) o adamlar denktir, eşittir ne dersen de işte. Üstelik bize bu bilgiyi veren şahıs birebir vsyi yaşayan adam dışardan izleyipte yorum yapan ve muhtemelen o anlarda Ray-san'ın dizlere yapışıp ağlayan bir miço değil.

Dövüşün sonucu hakkında herhangi bir bilgi vermiyor ki.Sadece eşit bir şekilde dövüştüklerini söylüyor.Belki belli bir süre eşit dövüştüler ve dövüş yarım kaldı Ace vs Jinbe gibi Belki uzun bir süre eşit dövüştüler de baktılar olmuyor ara verdiler Mihawk vs Vista gibi bilemeyiz.Ha ben Buggy'nin sözlerinin güvenilirliğine de inanmıyorum.Sonuçta Marineford'da elinde bıçaklarla Wb'nin kafasını alıcam diye koşturuyordu.

Ayrıca dövüş eşit sürse bile bir sürü faktör dövüşün gidişatını etkileyebilir.Şans faktörü dış faktörler vs.Yani eğer dövüş varsa ve dövüş devam etseydi belki Wb belki Roger kazanırdı bunu düşünmek kişisel yoruma yada kişinin düşüncesine kalır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık