Alpacaman ya karşısındakiler yapar bence de :d Kid'in uyanışı, gözlemi nötrlüyor bile olabilirYapamayacağı bişey değil
Alpacaman ya karşısındakiler yapar bence de :d Kid'in uyanışı, gözlemi nötrlüyor bile olabilirYapamayacağı bişey değil
Katakurini gözlem hakısı şuan en üst gözlem hakisi bunu aşmaları önemli sonucta law meyvesini kullanamadan belkide katakuri onu görecekLaw'un Mama'ya bu bölüm verdiği hasarı görünce netleşir ama teketekte üçünü de kesebileceğini düşünüyorum. Adam iki yonkoudan da kan almış ikisinin de gözlerini kaydırmış. Bunların derisini, hakisini aşan adam bu üçünün de zırhını aşar.
Ondan sonra da artık Kid'in hurdalarının performansına kalmış iş.
O yüzden Kid'in performansına bağlı diyorum ya. Law'un kesmek için tek ihtiyacı bir açık. Kid o açığı sağlayabilirse bitti geçmiş olsun.Katakurini gözlem hakısı şuan en üst gözlem hakisi bunu aşmaları önemli sonucta law meyvesini kullanamadan belkide katakuri onu görecek
kid diyorsunda marco ve king de boş değil yani ikisi bence kidi yener law ve katakuri kalırO yüzden Kid'in performansına bağlı diyorum ya. Law'un kesmek için tek ihtiyacı bir açık. Kid o açığı sağlayabilirse bitti geçmiş olsun.
Şöyle sıraya dizilin bir. Portrenizi alacağım. Komik bir sahne olurdu olsa.Law bu yeni saldırısıyla 3'ünü kılıcının ucuna takıp şiş kebap yapar. Sonra Kid'e demir attırır bunlara.