Peki seşomaru abi, sen de haklısın.Çok kötü ve ergence uslup bunun yanında cahilce ve okunmadan manga yorumu buna binaen çizilmemiş olmamış olaylar... Sıkıntı büyük kendinle iyi seneler diliyorum...
Peki seşomaru abi, sen de haklısın.Çok kötü ve ergence uslup bunun yanında cahilce ve okunmadan manga yorumu buna binaen çizilmemiş olmamış olaylar... Sıkıntı büyük kendinle iyi seneler diliyorum...
Zoro Mihawk'ı geçeli çok oldu, final sınavı Mihawk'ı yenerek verdiBu ayak diretmeyi anlamıyorum. Gerçekten Mihawk'ın sağ kol seviyesinde çıkacağını düşünen var mı? Bu arcta Zoro sağ kol alacak büyük ihtimalle. Daha hedefine yaklaşmış da değil. Mihawk'a nereden baksan amiral demeyen de ne bileyim...
Bi de küsürat vermissin Oda'nın odasına mı girdin yoksa CobyyyyBence
1) Mihawk = 1.877.650.000 Berry (Gücü ile daha fazlasını alabilir ama 2 milyar üstü Yonko olduğundan ve Sakin biri olduğundan bu kadar verdim)
2) Edward Wevvil = 1.483.300.000 Berry (Her önüne gelene saldırdığı ve henüz bir şeyi görmediğimiz için bu kadar verdim)
3) Boa Hancock = 799.900.000 Berry
4) Buggy = 547.600.000 Berry (Emri altındakilerin ödülleri yüksek olduğundan bu kadar verdim)
5) Kuma = 0 Berry (Şuan Donanma için bir tehlike teşkil etmiyor)