yavaş mı ahah, desen ki bir yer belirleyelim yonkou tayfası içinde yonkou altı komutan üstü olur.
dediğin üzere ne gösterdi ki? peki neye dayanarak çapayla tutup dibe çekmeye çalışıyosun karakteri? diğer lordların aksine güç gösterisi yapmadı bu karakter sizlerin gözüne ahım şahım girmemesinin sebebi bu sanırım. Velakin sengokunun övmesine balon diyoruz sengoku kaç kişiyi öylece övdü? hadi sengoku balon olsun, peki ya aokiji? yanlış değilsem doffynin tehlikeli olduğunu dillendirirken yılan prensesin daha tehlikeli olduğunu söylemişti. anlıyorum bu da balon olsun deniz güçlerinin en önemli 2 ismi boşuna övsün okey. bu kadın 3 tip haki kullanıcısı. Savaşta her vurduğuna tek atıyordu zaten üst düzey biri çıkmadı karşısına ki güç gösterisi yapsın, ki görülenlerin de yettiğini düşünüyorum şuanlık. bize verilen imaj zaten çok güçlü olduğuydu aksi olursa hayal kırıklığı yaşamak gerekirken, tam aksi söz konusu burda
ciddi olamazsın, kadın alenen red etti, etmekle de kalmadı momonganın gemisini tokatladı momongayı da indirmesi pek bi zahmet değildi. yemedi nedir ya hatırlamakta zorluk çekiyorsan hatırlatayım; luffye aşık olup sırf luffy için kabul ediyor. hancockta kafasına göre hareket eden vurdum duymaz bir lord idi istediği toplantıyı asan istemediği yere gitmeyen bir karakter. nyon öyle dedi de yok korktu bırakalım bu işleri, nyon gitmesi için uğraşırken dayak yiyip durmuş, nyonun işine gelen kısım luffy idi, nereden vuracağınızı şaşırmışsınız.
mihawk konusuna bir parantez açalım, moriayı tepeleyen jinbeiyi suya geri gönderen de mihawk her rakibine üstünlük sağlayan lordumuz kendisi, varsayımların çok yanlış crocoya çöp gözüyle baktığın için mihawkı meşgul ettiyse mihawk çöp diyosun vista meşgul ettiyse mihawk çöp diyosun. hiç doğru bulmuyorum görüşünü