azmı geldi, tatmin etmedi sanırım?Yok mu arttıran?
azmı geldi, tatmin etmedi sanırım?Yok mu arttıran?
Tabiki ama bu kadar da düşük olur muydu bilemedim artı Buggy'nin ödülü de bu kadar yüksek olmazdı gibi.Ödüllerde temel olay güç değil maalesef. Tek başına maymunlarla yaşayan adam isterse Yonko gücünde olsun, devlete kış demedikten sonra başına ödül bile koymazlar.
Adasındaki baş maymun 10 milyar eder en az.azmı geldi, tatmin etmedi sanırım?
Buggy'nin tayfası ve bildikleri(Raftel görmüştür sanırım) yüzünden o ödül verilirdi. Bkz: 8 yaşındaki Nico Robin.Tabiki ama bu kadar da düşük olur muydu bilemedim artı Buggy'nin ödülü de bu kadar yüksek olmazdı gibi.
Adasındaki baş maymun 10 milyar eder en az.
Buggy Roger'ın tayfasında gezmiş adam, üstelik mihawk Buggy'i kesemiyor Marinefordda uygulamalı olarak gördükZorlasan Buggy'e Mihawk'u aldıracaksın.
Ben Rafteli görmedi diye hatırlıyorum Ray_san tayfadan belli kişiler Raftele gitti dedi diye hatırlıyorum.Onun dışında Nico Robin poneleri okuyabilen tek kişi olmasına rağmen ödülü 79 milyondu.Buggy'nin tayfası ve bildikleri(Raftel görmüştür sanırım) yüzünden o ödül verilirdi. Bkz: 8 yaşındaki Nico Robin.
Vampir dostumuz etliye sütlüye koca savaşın ortasında bile karışmadı.
Şu bilgi çok yabancı geldi şuan. Emin olamadım.Ben Rafteli görmedi diye hatırlıyorum Ray_san tayfadan belli kişiler Raftele gitti dedi diye hatırlıyorum.Onun dışında Nico Robin poneleri okuyabilen tek kişi olmasına rağmen ödülü 79 milyondu.
eski sistem düşük kaldı. Croco, cariboudan adi korsan mı ? Ace tümen kumandanıydı 550 m di. Hakisi yoktu. 2 yıl öncesi ile şimdiyi bir değerlendirmemek lazım.Şu bilgi çok yabancı geldi şuan. Emin olamadım.
8 yaşında bir çocuk olmasına rağmen sahip olduğu yetenek yüzünden verdiler o ödülü ki baya öncesinin açıklanan ödülü. Wb'ye yürümüş Croco-boy'un 81m'de durdurulması gibi düşünebilirsin. Şimdinin ödül sisteminde min 500m ederi var o yeteneğin. Buggy hem KK tayfası yolculuğu hem de impel down kaçkınları ile dolu tayfası ile ödül normal ya.