Öyle olacak zaten.Mihawk 1.5tan yukarı çıkmaz
Öyle olacak zaten.Mihawk 1.5tan yukarı çıkmaz
Kendisini geçmişte kovalayan hükümet olmayabilir. Başka korsanlar da kovalamış olabilir. Ahan bizim luffy. Bigmom bile kovalıyor. Ödül avcıları kovalıyor. Belki mihawk ödül avcısıydı ve korsanlar da onu kovalıyordu intikam için. Shici olunca belki de devlet sırlarını bilen biri oldu ve ortadan kaldırılması gerekti?
Bir ara Mihawk'ın korsan olmadığına dair söylentiler vardı. Korsanmıdır değilmidir haala bir şey söylemek mümkün değil ama bu sayfadan anlıyoruz ki Mihawk geçmişte hükumet tarafından aranan bir adammış. Lord olmadan önceki ödülü ne kadardır kestirmek güç, yalnız dillere pelesenk olan Shanks düellosu ve en güçlü kılıç ustası olmasını da göz önünde bulundurursak 2 milyardan fazla bir ödülünün olması muhtemel.
Benim beklentim; alt sınırı, bu da Oda'ya tutarlı olmak konusunda güvenmediğim için iki milyar, beklentim ise üç milyar bandında bir ödül.
Evet bu da olabilir. Seriiye sağlam bir ödül avcısı dahil olmuş olur.Kendisini geçmişte kovalayan hükümet olmayabilir. Başka korsanlar da kovalamış olabilir. Ahan bizim luffy. Bigmom bile kovalıyor. Ödül avcıları kovalıyor. Belki mihawk ödül avcısıydı ve korsanlar da onu kovalıyordu intikam için. Shici olunca belki de devlet sırlarını bilen biri oldu ve ortadan kaldırılması gerekti?
Komik olacağım diye o kadar bokunu çıkarmaz umarım .Buggy'i hafife almayın Oda bayılıyor böyle fos karakterlere yüksek ödül vermeyi (bkz God (!) Usopp).
Buggy'nin ödülü net 1 milyar üstü olacak.