Hani bir Lucci vardı bilir misin? 2 yıl önce düz hakisiz Jet Gatling'ana bayılan Lucci hani CP9' ekibinin hastane masraflarını şaklabanlık yaparak karşılayıp yatalak olmasın diye uğraştığı Lucci, nasıl CP0'nun başına geçmiş bir açıklasana CP0 demek ki baya ezik bir kurum olsa gerek Lucci başına geçebilmiş, çünkü 2 yıl önce hakisiz g4'süz en ağır saldırısı jet gatling olan Luffy'e bayılan bir Lucciydi oysa ki.
Lucci'nin ne seviyede olduğunu biliyor muyuz? Görmeden kesin yorum yapmak anlamsız. Elbette güçlenmiştir ama ne kadar güçlendiğini bilmiyoruz sonuçta. Belki Pedro seviyesi oldu, belki Jinbe seviyesi belki komutan seviyesi görmeden bilemeyiz.
Ayrıca Crocodile'a atıfta bulunurken neden Lucci'yi örnek gösteriyorsun. Lucci 28 yaşında genç bir yetenek. Hadi yaşın önemi yok diyelim ( Yaşın önemi olmadığını düşünenlerdenim gelişmede ) bu adam Crocodile gibi yeni dünya falan görmedi öncesinde, hakiden falan bir haberi bile yoktu. Crocodile'ın ise durumu farklı, öncesinde yeni dünyaya gitmiş şamarı yemiş gelmiş gl'ye. Adam öyle bir sopa yemişki New World'de geliyor antik silah arayışına bulunuyor teee Grand Lıne'ın başına kadar kaçıyor. Madem bu kadar üst düzey gücü var neden alabasta gibi bir yere kaçıp antik silah derdine düşüyor? Luffy bununla dövüşürken diyorki adam '' Sen bu dünyadaki korsanların gücünü bilmiyorsun, bu denizi daha fazla tanıdıkça böyle hayallerin boş olacağını göreceksin '' diyor. Luffy'de şöyle cevap veriyor '' Seni yeneceğim kesin ama '' diyip şamarı basıyor Croco'ya. Croco zaten kabul etmiş kendisinden '' Güçlü '' olan bir sürü korsanın denizin ileri tarafında ( Yani Gl'nin başının ötelerinde ) olduğunu.
Lucci'ye gene birşey demeyebilirsin, gear2'li gear3'lü Luffy'e yeniliyor adam üstüne yaşıda Croco'dan 16 yaş küçük, daha toy olmasına rağmen ve yeni dünyayı tatmamasına rağmen henüz o haliyle bile Croco'dan epey güçlü biri olarak sunuldu önümüze.
Ayrıca bunların arasında gelişim farkı dahi olur. Croco 2 yıl evvel Blueno seviyesi etmeyen bir adamdı cp9 üyelerine göre kıyaslarsak. 2 yıl sonrada pek fark olacağını sanmıyorum, Croco en fazla bunlarla aynı seviyede gelişmiştir, böylelikle seviyesi 2 yıl önce cp9 Blueno'dan düşük olduğu gibi 2 yıl sonrada Cp0 Blueno'dan düşük olacaktır.
Dahası Smoker , Bellamy ve Tashigi'nin gelişimlerini gördük 2 yıl sonra. Croco, Smoker'dan 1 tık daha güçlü gelecektir en fazla, dahası olacağını düşünmüyorum. Smoker'da Croco'da cp0 üyesi etmezler muhtemelen seviye olarak. Çünkü 2 yıl önce 2'side seviye olarak cp9 üyelerinin dourikilerine/güç seviyelerine sahip değillerdi, sırf logiadan ibaretlerdi başka olayları yoktu, hele Smoker düz dumandan ibaretti o dahada beterdi, 2 yıl sonrada pek güçlü gelmedi bu yüzden. Bu sebeple 2 yıl sonrada güç seviyelerinde pek bir fark olacağını sanmıyorum ben.
Ayrıca ilk paragrafımda dediğim gibi bunların ne kadar gelişeceği sadece tahmine kalır. Ne desek havada kalır. Bu yüzden yeni hallerini bilmediğimiz için 2 yıl önceki hallerine göre kıyaslıyorum. 2 yıl önceki hallerinde Crocodile'da Lucci'de şuanki güç seviyelerinden çok uzaklar, hayır yani bu adamları 2 yıl öncede çok güçlü diye lanse etmeye gerek yok. Adamlar gelişim yaşayarak güçlü olabilirler diyorum ben, eski halleri ezikti.