Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Eski Ramazanlardan Aklınızda Kalanlar

İlk orucu kışın olduğunu hatırlıyorum, aralık gibiydi herhalde yılbaşına gelmiş miydi o konuda net bir anım yok. İlk orucumu da 1'e giderken zorla tutmuştum. Biz öğlenciydik, 2.derste beslenme saatiydi. Yapmadım hoca kızmıştı akşam 5.derste de ezan okunuyordu. 6.derse girmeden suyla açıp, yemeğimi yemiştim. Sınıftakilerde çok dikkatliydi benden için. Sonraki 3-4 gün tutmaya çalışanlar çok oldu ama unutup yiyorlardı. Hey gidi günler valla.
 
Bunu atmazsam olmaz. Aklımda kalanlardan:mad:

Tepki çekince silmiş.


 
Lise vakti yaz mevsimine denk gelen ramazanın tadını başka hiçbir yerde alamazsınız. Yok böyle bir keyif.

Sahura kadar arkadaşlarla vakit geçirirsiniz, zaten 10-12 ye kadar uyuyacaksınız. Okul yok. Çok şükür orta halli de bir aileyseniz işe de gitmezsiniz.

İftara kadar yine oyun, muhabbet. İftardan sonra teravih diye evden çıkıp internet kafeye gidersiniz. Ramazanın son haftasında pişman olup teravih kaçırmazsınız.

Şanşlıydım bu konuda, güzel zamana denk geldi.
 
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık