428 470 ler arasında astronot gibi giyindiklerini görürsün.Bilader şaka mısın? Kapak hikayesi manganın içinde geçen birşey ve orada Ay'da yaşayan insanlar var olarak geçiyor, hala ısrarla neler saçmalıyorsunuz.
428 470 ler arasında astronot gibi giyindiklerini görürsün.Bilader şaka mısın? Kapak hikayesi manganın içinde geçen birşey ve orada Ay'da yaşayan insanlar var olarak geçiyor, hala ısrarla neler saçmalıyorsunuz.
Ayda oksijen yok diyen yok ki, aya ulaşana kadar nefes alma gereği duymadığı için bu varsayım yapılıyor, fazla cellallenmişsin :dŞu wikia saçmalıklarına inanmayın artık. Adam kendi yorumunu katıyor oraya.
Enel'in kapak hikayesinde '' Eskiden Ay'da yaşayan insanlar '' tanımı yapıldı, hala Enel'in oksijene ihtiyaç duymadığı saçmalığı konuşuluyor mangadaki kesin veriler ortadayken.
Ben şu Kanatlı Ay insanlarından bahsediyorum ( Shandianlar gibiler tıpkı ) ;428 470 ler arasında astronot gibi giyindiklerini görürsün.
Onlar robot gibi bişeyBen şu Kanatlı Ay insanlarından bahsediyorum ( Shandianlar gibiler tıpkı ) ;
Ne robotu la? İnsan diyor insan! Görmüyor musun?Onlar robot gibi bişey
Uzayda hava varmı peki ?Al bu da sayfası ;
''Kaynak yetersizliğinden dolayı Mavi Gezegene gitmişler '' deniyor ''
Op evrenini gerçek evren gibi düşünmek doğru değil diyorum bende işte. Ay'da hava var belliki Op Evreninde bundan dolayı insanlar orada yaşayabiliyormuş.Uzayda hava varmı peki ?
Eksik yazmışım. İlk ana kötü karakter olacaktı.(Enel herhangi bir Haki türü kullandığı görülen ilk kötü karakterdir.) Bu kişi toplar sınavını yapan toparlak değil mi?