Teach'in o saldırıya dayandığı gerçeği var ama o saldırının anlamı WB'nin onu öldürmek istediği değil, eğer öldürmek istese daha güçlü bi saldırı yapabilirdi diyorum.@RedTeroR haklı.Bende ilk gördüğüm zaman öyle olduğunu düşünmüştüm o sahnede.
Yani Teach'in durumu akainu gibi de değil daha beter.Adam tamamen kıstırılmış.Yaşaması yada ölmesi beyazsakalın ellerinde.Beyazsakal ahmak mı ki bisentoyu boynuna saplamak varken orada depremi basıyor.Öldürmek isteyen adam orada onu yapar.Öldürme konusunda pek istekli değildi Wb yufka yüreği hala ağır basıyordu.Dof yatan Law'ın boynuna hamle yapmadı mı normalde yapması gereken boynunu kesmek.Wb orada sadece sinirini çıkarıyor.
Belki tüm gücüyle yüklenecekti ama karasakalın o lafından sonra anlık bir tereddütte kalmış olabilir.Teach bunu bildiğinden o lafları ediyor zaten.Zayıf noktasını biliyor daha önce beyazsakalın bu laflar karşısında yumuşayıp acıdığını görmüş olabilir.
Ayrıca Wb ölürken Teach'i öldüremedim gibisinden konuşuyor.Ancak nüans farkına dikkat öldürecek gücü olmadığından değil herşeye rağmen oğlu saydığı için öldürme işine duyguları engel olmuşçasına konuşuyor.Bu Garp'ın luffye savaşta vuramamasının biraz daha düşük versiyonu işte.Arada o kadar bağ yok ama hala az da olsa bağ olduğunu hissediyor.
Bu sayı çıktığında forumda pek çok kişi o yalvarmanın etkisi ile kurtulduğunu söylemişti diye hatırlıyorum belki sende o zaman yazmışsındır