Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Enel & Borsalino vs. Sakazuki & Marshall D. Teach

EneL kizarumu Akainu teachmı?

• Enel-kizaru

Kullanılan: 34 30.4%
  • Akainu-teach

Kullanılan: 78 69.6%
  • Yenişemezler

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    112
Konu eksik olmuş buglu meyvelerin bugları sınırlandırılmalıydı vsde. Bence bir sınır olmadığı sürece Enel her türlü teachi alır. Zehahacıyım ama mantıksız değil. Adam adanın diğer tarafında durur indirir yıldırımı laps dayandı mı indir 10 tane daha. Yinemi dayandı indir 5 tane daha teach güm. Mesafe sorunu yok sonuçta. Ama dersenizki karşılıklı dövüşüyorlar stadyum gibi bir yerde o zaman enelin bugu iptal. Teach zehahahahah yapar onu. Ama vs sonucu zaten belli... Buglu Enel bile sakaya bişey yapamaz logia sonuçta enelde hakide yok. diceksinki Enel dalar logia yenilenirken kizaru hakiyle dalar. Bu adam magma çevresini kapladımı magmayla yerin altına girdimi yada eleştirik işlemez. Kizaruya zaten sakazuki karşısında şans veremiyorum. Kapalı alanda saka grubu bariz üstün. Çok kısa sürer. Açık sınırsız alanda teach pert. Sakazuki her türlü win.
dediklerinin çoğu yeri benim görüşüme yakın. ayrıca
akainu yıldırım işlemeyebilir ama yıldırım sonucu bedeni parçalara ayrılır bunun sonucunda kizaru aralıklarla akainuya tekmeler atabilir. sonuçta bu takım oyunu

dediklerinin çoğu yeri benim görüşüme yakın. ayrıca
akainu yıldırım işlemeyebilir ama yıldırım sonucu bedeni parçalara ayrılır bunun sonucunda kizaru aralıklarla akainuya tekmeler atabilir. sonuçta bu takım oyunu
Onuda açıkladım ya. Sakazuki etrafına magma koyarsa magmayla topraklama yapabilir. Veya bu adam yerin altına inebiliyor. Yere elektrik inince topraklama olcak yine etkilenmez. Ama ilk dediğim gibi buna gerek yok. Etrafı magmayla çevirsin yıldırım onlara çarpar

Bu meyvelerin biz neler yapabileceğini düşünüyoruz, ama OP için durum farklı, misal yami yami benim düşündüğüm gibi kullanılırsa yani tüm vücudunu kaplar ve dokunulmaz olursa herkese tek atar,ama bize gösterilen budeğil, fakat Enel bir yerden diğer yere kendini aktarabiliyor sSky'ta gördüğümüz gibi yıldırım hızında rakibinin tepesinde beliriyor ve iki parmağı ile adama tek atıyor, ya da Kizaru uzak mesafelerden lazer fırlatıyor.
OP'un bize gösterdiği basit mantıklı ile düşünürsem gökyüzünde dolanırken Teach'in kafasına yüzlerce yıldırım yollarım 1km öteden de Kiazru bunun kafasına sıkar, Teach neye uğradığını anlamaz bile,
Aynı sistem Akainu içinde geçerli yıldırım ile magma bedeni parçalanır Kızaru ise haki ile ani saldırı yapar tekrar kaçar. bu iki adam biri yıldırım biri ışık hızında.
Bunlar OP'ta savaşçıların yapabilecekleri
Ama Teach tüm vücudunu karanlık ile kaplarsa durum değişir, saldırılar etki etmez, yapabiliyorsa da ben görmedim

Bu tip bir savaşta Teach en zayıf halka malesef ve ilk düşecek adam da o olur. Hız avantajları ve meyve bazlı saldırı kombinasyonlarıyla Enel ve Kizaru biraz daha avantajlı görünüyor.

Enel ve Kizaru zorlanarak alır. Teach tek bile yiyebilir bu adamı gereksiz büyütüyorsunuz. Magellan dan beter eder Enel bunu.
Sen zehir ile normal tipte saldırıları karıştırıyorsun anlaşılan. Magellan tek atar ama WB bile tek atamaz Teach'e, adam kafasına deprem yedi silahını çekip ateş edebildi. Zehir yedi işi bitti. Zehir-Kimyasal saldırılar seride farklı durumda, Luffy CC'ye, Zoro'da Yeti kardeşlere yenildi, Jack 5 gün yenemediği adamları zehir ile 5 dk'da yendi bu sebepten ötürü.

Ace'in saldırıları Enel'in saldırılarından az değil, daha fazla bile. Tek bir saldırı ile Banaro Kayalarını yok ediyor ki, o kayaların boyu Pica'nın en büyük taşları kadar var. Üstelik Jinbe ile 5 gün dövüşen Ace ile Enel'in fiziksel özellikleri kıyaslanamaz.

Bu meyvelerin biz neler yapabileceğini düşünüyoruz, ama OP için durum farklı, misal yami yami benim düşündüğüm gibi kullanılırsa yani tüm vücudunu kaplar ve dokunulmaz olursa herkese tek atar,ama bize gösterilen budeğil, fakat Enel bir yerden diğer yere kendini aktarabiliyor sSky'ta gördüğümüz gibi yıldırım hızında rakibinin tepesinde beliriyor ve iki parmağı ile adama tek atıyor, ya da Kizaru uzak mesafelerden lazer fırlatıyor.
OP'un bize gösterdiği basit mantıklı ile düşünürsem gökyüzünde dolanırken Teach'in kafasına yüzlerce yıldırım yollarım 1km öteden de Kiazru bunun kafasına sıkar, Teach neye uğradığını anlamaz bile,
Aynı sistem Akainu içinde geçerli yıldırım ile magma bedeni parçalanır Kızaru ise haki ile ani saldırı yapar tekrar kaçar. bu iki adam biri yıldırım biri ışık hızında.
Bunlar OP'ta savaşçıların yapabilecekleri
Ama Teach tüm vücudunu karanlık ile kaplarsa durum değişir, saldırılar etki etmez, yapabiliyorsa da ben görmedim
Teach karanlık ile özümseye biliyor. Enerji bazlı saldırılar bu sebepten etkisiz kalır, Alev-Yıldırım gibi, Magmayı da özümseyebilir yine de hasar alır gerçi.

Son düzenleme:
Teach ne kadar kıvransada hayvan gibi dayanıklı, enel yeni dünyayı görmemiş kendinin tanrı sanan kibirli biri. Teach alır bide meyvesini çalar:). Diğer vs belli zaten oda akanikuyu wbye kapıştırdı. Biraz güç farkı var.

Teach bir tanecik geçirebilse Enel'in ruhu diz çöküp tövbe ister. O kadar net söylüyorum. :) Amirallerin dövüşü içinse pek yorum yapamıyorum. Duruma göre iki taraf da kazanabilir. Ben ise Teach-Akainu ikilisine basarım paramı.

Sen zehir ile normal tipte saldırıları karıştırıyorsun anlaşılan. Magellan tek atar ama WB bile tek atamaz Teach'e, adam kafasına deprem yedi silahını çekip ateş edebildi. Zehir yedi işi bitti. Zehir-Kimyasal saldırılar seride farklı durumda, Luffy CC'ye, Zoro'da Yeti kardeşlere yenildi, Jack 5 gün yenemediği adamları zehir ile 5 dk'da yendi bu sebepten ötürü.

Ace'in saldırıları Enel'in saldırılarından az değil, daha fazla bile. Tek bir saldırı ile Banaro Kayalarını yok ediyor ki, o kayaların boyu Pica'nın en büyük taşları kadar var. Üstelik Jinbe ile 5 gün dövüşen Ace ile Enel'in fiziksel özellikleri kıyaslanamaz.

Teach karanlık ile özümseye biliyor. Enerji bazlı saldırılar bu sebepten etkisiz kalır, Alev-Yıldırım gibi, Magmayı da özümseyebilir yine de hasar alır gerçi.

evet ateşi elleri ile galiba söndürüyor, ama Teach hantal, işte ona vakit kalır mı, sorun burada. Rakipler vur kaç taktiğini en iyi yapacak kişiler, açık alanda yenilir yakalarsa zaten affetmez orası belli

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık