Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Enel & Borsalino vs. Sakazuki & Marshall D. Teach

EneL kizarumu Akainu teachmı?

• Enel-kizaru

Kullanılan: 34 30.4%
  • Akainu-teach

Kullanılan: 78 69.6%
  • Yenişemezler

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    112
Teach hiç bir zaman güçlü bir adam olmadı shanks olayı meçhul nasıl ki thatch'e saldırıp anlık açığından öldürdü ise shanks'e de bir şekilde güven verip aynı yamukluğu yapmış olabilir ki bu yıllar önceydi. Luffy 3 sene önce 20 binlik adamları zar zor dövüyordu unutmamak lazım. Teach in başına chopper kadar bile ödül konulmadı bu yaşına kadar aslaa. Buda onun ne kadar etkisiz olduğunu gösteryor. Meyvesi var ama konuşmaktan kullanamıyor bile temel dövüş tekniği SIFIR. En güçlü logia ve paremecia meyveleri onda dünyayı tehlikeye sokacak güç elinde id nın en azılı suçluları yanında wb öldü yeri boşaldı diye kaymağını yiyor başka birşey değil. Dayanıklılık konusunda meyve kullanıcısı olmadığı halde kat ve kat daha dayanıklı adamlar gördük her saldırıda neredeyse annesinin eteğinin altına saklanacak adama enel gibi defalarca antisinden darbe alıp en son duran kalbini bile çalıştıran adamın karşısında dayanıklılık demek çok saçma duruyor. Çünkü dayanıklılıksa bu adam dayanıklılığın kamisi. Enel, Teach daha konuşmadan verir voltajı yapıştırır yere cıvığını. Gereksiz tartşmalara girmeyeceğim zira görüşüm kati ve nettir.

WB den bahsediyorsan kimse ona ezik demedi.. Teachten bahsediyorsan ace'i iyi tanıyordu ama ace onu iyi tanımıyordu salaklığına kurban oldu. Bu teachin ezik olmadığı anlamına gelmez

Ben öyle bir yorum yapmadım..
Orada beni kast etmiş.

Enelden herkesin bir beklentisi varda bir benimmi yok???
Aşağı inip hiç antrenman yapmadığı için hakisiz, gearsız Luffyye yenildi
Asıl dövüşlerin ve harbi adamların cirit attığı yer aşağıda oraya bakması lazım Enelin
Akainu kağnı gibi hareket etsede tek başına bile Kizaru ve Eneli yener diye düşünüyorum

Orada beni kast etmiş.
Aynen
@Caesar ancak Teach için son yorumda dediğin herşey mangakaya karşı ve seriyi düzgün yansıtmıyor.Bu enel denilen herif G2 olmuyon luffyin normal pistolunun karşısında yenilor.Luffyden yediği ilk yumruğa aç birdaha bak nasıl yamulduğuna eger g2 darbesinin gücunun teachin dayaniklilik sinjri olarak goruyorsan o darbe enele vurdugu her yumruktan güçlüdür.Kalbini calistirmasi buyuk meziyet ama hangi darbeyle kalbinin durdugunu hatirla Teach o darbenin belki 10 kat güçlüsünubkafasına yiyor.

Konu eksik olmuş buglu meyvelerin bugları sınırlandırılmalıydı vsde. Bence bir sınır olmadığı sürece Enel her türlü teachi alır. Zehahacıyım ama mantıksız değil. Adam adanın diğer tarafında durur indirir yıldırımı laps dayandı mı indir 10 tane daha. Yinemi dayandı indir 5 tane daha teach güm. Mesafe sorunu yok sonuçta. Ama dersenizki karşılıklı dövüşüyorlar stadyum gibi bir yerde o zaman enelin bugu iptal. Teach zehahahahah yapar onu. Ama vs sonucu zaten belli... Buglu Enel bile sakaya bişey yapamaz logia sonuçta enelde hakide yok. diceksinki Enel dalar logia yenilenirken kizaru hakiyle dalar. Bu adam magma çevresini kapladımı magmayla yerin altına girdimi yada eleştirik işlemez. Kizaruya zaten sakazuki karşısında şans veremiyorum. Kapalı alanda saka grubu bariz üstün. Çok kısa sürer. Açık sınırsız alanda teach pert. Sakazuki her türlü win.

Enelden herkesin bir beklentisi varda bir benimmi yok???
Aşağı inip hiç antrenman yapmadığı için hakisiz, gearsız Luffyye yenildi
Asıl dövüşlerin ve harbi adamların cirit attığı yer aşağıda oraya bakması lazım Enelin
Akainu kağnı gibi hareket etsede tek başına bile Kizaru ve Eneli yener diye düşünüyorum
Meyve üstünlüğü olursa olur.

Konu eksik olmuş buglu meyvelerin bugları sınırlandırılmalıydı vsde. Bence bir sınır olmadığı sürece Enel her türlü teachi alır. Zehahacıyım ama mantıksız değil. Adam adanın diğer tarafında durur indirir yıldırımı laps dayandı mı indir 10 tane daha. Yinemi dayandı indir 5 tane daha teach güm. Mesafe sorunu yok sonuçta. Ama dersenizki karşılıklı dövüşüyorlar stadyum gibi bir yerde o zaman enelin bugu iptal. Teach zehahahahah yapar onu. Ama vs sonucu zaten belli... Buglu Enel bile sakaya bişey yapamaz logia sonuçta enelde hakide yok. diceksinki Enel dalar logia yenilenirken kizaru hakiyle dalar. Bu adam magma çevresini kapladımı magmayla yerin altına girdimi yada eleştirik işlemez. Kizaruya zaten sakazuki karşısında şans veremiyorum. Kapalı alanda saka grubu bariz üstün. Çok kısa sürer. Açık sınırsız alanda teach pert. Sakazuki her türlü win.
Teach Eneli tutsa bile yenileceğe garanti mi

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık