Merakımdan soruyorum vegapunk neden şıklarda yok
4 olduArtık 3
Anket milattan önce açılmış.Merakımdan soruyorum vegapunk neden şıklarda yok
O zamanlar görmemiştik adil olmaz diye koymamışım iyi de yapmışım.@Millennium Wizard ankete Vegapunk'ı koymayarak milleti patlamaktan kurtarmış.
Baktım da istek parçayla ekletmişler sanırım açıklama bilgisi yok.Wb ne alaka ya babalık duygusal adam düşünmeden hareket eder.
kaidoya dalmamasından pay biçmiş olabilirler, benim sonum olacağına wanonun sonu olsun demiştirHarbiden WB ne alaka?
WB tayfasını düşündüğü için Wano'ya saldırmadı. Astlarını çocuğu gibi görüyor ve seviyor. Eğer Wano'ya saldırsaydı Kaido'yu net yenerdi ama bedelide çok ağır olurdu. O yüzden göze alamadı.kaidoya dalmamasından pay biçmiş olabilirler, benim sonum olacağına wanonun sonu olsun demiştir
MW uyanığı Dof'u geçmesin, dikkatlerden kaçsın diye en altlara koymuş diye konuşulmuyor pek, ama serinin en zeki karakterlerinden biridir Coroco. Bu listedekilerin hepsinden de daha zeki.Crocodile.
-Marineford'da Luffy ile arayı yakın tuttu. -Geleceğin KK'ına yatırım.-
-Marineford'dan sonra Buggy'e borç vermiş. -Buggy'nin emrindeki güce yatırım.-
-Mihawk'u yanına çekti. -Mihawk'un kafa yapısını biliyor.-
-Eski lordlar ile Cross Guild'i kurdu. -Diğer lordlara göz kırpıyor.-
Adam 3-5 panellik mevzu ile Yonko oluşumu kurdu neredeyse. Alabasta'ya değinmeye bile gerek yok.
Mingo'da akıllı adam; biliyor Crocodile'ın ne şeytan olduğunu, ortak olalım diyordu; Crocodile ise "Adamım olmak istediğini mi söylüyorsun." diye ayar vermişti buna. Anlatamazsın Mingo fanlarına...MW uyanığı Dof'u geçmesin, dikkatlerden kaçsın diye en altlara koymuş diye konuşulmuyor pek, ama serinin en zeki karakterlerinden biridir Coroco. Bu listedekilerin hepsinden de daha zeki.