Pedo bıyıklı Mihawk'ı ne yapsın koskoca Oden'in kızı...Hiyori Mihawk'ı görse ne yapardı ?Yorunun kokusu yeter sadece.
Pedo bıyıklı Mihawk'ı ne yapsın koskoca Oden'in kızı...Hiyori Mihawk'ı görse ne yapardı ?Yorunun kokusu yeter sadece.
Senin gibi bi Zoro fanı, çilli kibritçi kızı nasıl daha yakışıklı bulur?? Zoro’nun yanında Ace kötü bi şaka gibi.
Avrupalı kılıç ustası gram etkilemez Doğu prensesini.
Prenses etkilenirde Mihawk etkilenmez olacak o çünkü ,Mihawk hayatı tespih yapmış sallıyor. Zoroyu çakıyla yendiğini duysun bakıyım görürüz hiyoriyiPedo bıyıklı Mihawk'ı ne yapsın koskoca Oden'in kızı...
Ben sizin gibi körü körüne mi fanilik yapıyorum olum? Yanlışsa yanlış doğruysa doğru. Hadi eyv.Bir lütfü fanından beklenmeyen çıkışlar, gözlerimizi mi bozacan nedir amacın ?
Hahahaha!!! Mihawk dediğin adamın maçası kaşesi Usopp'tan düşük kadına yetiyor. Usopp'tan daha taze tokat yemiş kızı tabi kendine aşık edersin prensese caz yapmaya benzemez bu işler...Prenses etkilenirde Mihawk etkilenmez olacak o çünkü ,Mihawk hayatı tespih yapmış sallıyor. Zoroyu çakıyla yendiğini duysun bakıyım görürüz hiyoriyi
Veyahut hem yakışıklı hem de karizmatik buluyorlar.Yakışıklılık ile karizmalığı bir birine karıştıran insanlar var burda
Yakışıklılık göreceli olduğundan dediğinin bi standartı yok. Yani bana kalsa Jinbei en yakışıklıları ya da King...Yakışıklılık ile karizmalığı bir birine karıştıran insanlar var burda
Crocodile'a attım da değiştim sonradan o daha çok karizmatik. Shanks daha yakışıklı ona göre o yüzden ona attım. Croc da az çok yakışıklı ama kabul et.@Sir Crocodile
Croco'da oyun yok? Sen hayırdır?
Bu olabilir ama yüzünde yara olan biri yakışıklı olması çok zor ya ( gerçek hayata göre yorumluyorum benim yanlışım olabilir)Veyahut hem yakışıklı hem de karizmatik buluyorlar.
adam ağzıyla uçak mı çekmiş (yaklaşım doğru olabilir de örnek yanlış hocam )Yakışıklılık göreceli olduğundan dediğinin bi standartı yok. Yani bana kalsa Jinbei en yakışıklıları ya da King...