Ace konusunda tam emanete ihanet herif. El kadarken haydutlarda, dağda büyüdü. Garp'ın hayvan sevgisine vurgu yapılacaksa ek mesaide Sengoku'nun keçisine bakıcılık etmesi konuşulmalı.Reyiz köpekleri çok seviyor bi kerem!! Bak sana Ace'i beslemiş
Ace konusunda tam emanete ihanet herif. El kadarken haydutlarda, dağda büyüdü. Garp'ın hayvan sevgisine vurgu yapılacaksa ek mesaide Sengoku'nun keçisine bakıcılık etmesi konuşulmalı.Reyiz köpekleri çok seviyor bi kerem!! Bak sana Ace'i beslemiş
Onu da sever reyiz :dAce konusunda tam emanete ihanet herif. El kadarken haydutlarda, dağda büyüdü. Garp'ın hayvan sevgisine vurgu yapılacaksa ek mesaide Sengoku'nun keçisine bakıcılık etmesi konuşulmalı.
Ben seni yazdık ne olm ? Garp'tan bu listede tipsiz olabilecek tek kişi Lucci lanŞimdi ben başta seni destekleyen bir şey yazdık. Sen de onun üstüne hayır dedin ve sen benim, ben ise senin görüşünü savunmaya başladım.
Burada son veriyorum. Bak doğru yolu buldun xD
En çok da ensesinden sıvazlanmayı sever.Onu da sever reyiz :d
Dhfhdjsk harbi ne yazmışım sjdjdkdBen seni yazdık ne olm ? Garp'tan bu listede tipsiz olabilecek tek kişi Lucci lan
Bunu reyize bir söyle de, ensene indirsin biEn çok da ensesinden sıvazlanmayı sever.
Tamam ondan yakışıklı olsunDhfhdjsk harbi ne yazmışım sjdjdkd
Abartma ama :l
Amiral çizen Rayleigh hazretleri kurtarır son anda.Bunu reyize bir söyle de, ensene indirsin bi
Ray'in içinden geçer Garp. Ray önce miço alsınAmiral çizen Rayleigh hazretleri kurtarır son anda.
SaKıN BeNi bıRaKma SeNgOkU yOkSa AkaİnU'yU ÖlDüRcEm.En çok da ensesinden sıvazlanmayı sever.