Roci = Doffy cosplay xdİlk 20'ye belki girer belki girmez. Ama kendi çapında gayet yakışıklı adam. Abisinden daha iyi mesela.
Roci = Doffy cosplay xdİlk 20'ye belki girer belki girmez. Ama kendi çapında gayet yakışıklı adam. Abisinden daha iyi mesela.
Özellikle de palyaço makyajı sanırım.Roci = Doffy cosplay xd
Roci özentilik yapacağım diye kendi çapında makyaj öğrenmiş. xdÖzellikle de palyaço makyajı sanırım.
Biz ona kamuflaj diyoruz.Roci özentilik yapacağım diye kendi çapında makyaj öğrenmiş. xd
Haykırdım @Alpamis dürüst ol harbi Luffy mi?Kavun karpuz,Law,Ace falan sonra da Zoro ve Sabo gelir gerisini salla.
Buna da Luffy demiş.Luffy demediğin konu var mı ? Az ayarın olsun ya bak ben Doflamingo diyor muyum ? Şeytan gibi tipi vardır ne yakışıklısı ama karizmadır o başka.
Eklenebilecekleri ekledim. Diğerleri seçeneği var.Vergo'da listeye eklensin.O da gayet yakışıklı @Monkey D. Luffy
Luffy'nin yakışıklı olduğu Shakky tescilli.Kavun karpuz,Law,Ace falan sonra da Zoro ve Sabo gelir gerisini salla.
Buna da Luffy demiş.Luffy demediğin konu var mı ? Az ayarın olsun ya bak ben Doflamingo diyor muyum ? Şeytan gibi tipi vardır ne yakışıklısı ama karizmadır o başka.
Lütfi nasıl yakışıklı la ponçik felandır..
Shakky'den iyi mi bilecen?Lütfi nasıl yakışıklı la ponçik felandır..