@Montana O kadarını kendi de akıl etmiş bu anketi açmıştır kendine pay çıkarmışsın hemen
Karizmatik veya yakışıklı ikisinden birini açmayı düşünüyordum zaten. Ama Montana dedi diye yakışıklı da karar kıldım. Bugün kendine pay çıkarabilir mutluluğumu bozamaz.@Montana O kadarını kendi de akıl etmiş bu anketi açmıştır kendine pay çıkarmışsın hemen
Yo hayır öyle bir şey olsaydı senin gibi gömüp eğlenmeye çalışırlardı. Ayrıca Momo 2 günlük bile değil ama iyi oyu var.Anket açmayı bırakır diye veriyorlar oyu. 2 günlük karaktere en yakışıklı demez normalde bizimkiler.
Kaido ve King'i birbiriyle yarıştıramazdım reis. Aramızı açmaya gerek yok.Anket herhalde Kaido'dan sonra en yakışıklının kim olduğunu soruyor. Kaido'dan sonra, Kaido'nun sağ kolu
Sen öyle san. King'e tipsiz diyecek bir kişi yoktur herhalde şu forumda. Biraz objektif ol, gözün Sanji'den başka bir şey görsün.Anket açmayı bırakır diye veriyorlar oyu. 2 günlük karaktere en yakışıklı demez normalde bizimkiler.
Neyse, ustayı birinci kabul etmişsin, ikinciyi arıyorsun diye yorumladım.Kaido ve King'i birbiriyle yarıştıramazdım reis. Aramızı açmaya gerek yok.
Manipule var burada hoca sarı kart Senin toyluğundan yararlanmış kendi fikri gibi göstermiş sen zaten yakışıklı açardın içgüdüsel olarak bilirdin çünkü karizma açsan Zoro yada Mihawk alır. Hoş bunu bile Zoro alırdı aslında ama seni sevindirmek istiyorlar diye oylar kaymış.Karizmatik veya yakışıklı ikisinden birini açmayı düşünüyordum zaten. Ama Montana dedi diye yakışıklı da karar kıldım. Bugün kendine pay çıkarabilir mutluluğumu bozamaz.
Kaido kalplerimizin birincisi zaten o başka konu. Yonkoluğun hakkını veren adam, gülüşü yeter.Neyse, ustayı birinci kabul etmişsin, ikinciyi arıyorsun diye yorumladım.