@Montana O kadarını kendi de akıl etmiş bu anketi açmıştır kendine pay çıkarmışsın hemen![]()
Karizmatik veya yakışıklı ikisinden birini açmayı düşünüyordum zaten. Ama Montana dedi diye yakışıklı da karar kıldım. Bugün kendine pay çıkarabilir mutluluğumu bozamaz.@Montana O kadarını kendi de akıl etmiş bu anketi açmıştır kendine pay çıkarmışsın hemen![]()
Yo hayır öyle bir şey olsaydı senin gibi gömüp eğlenmeye çalışırlardı. Ayrıca Momo 2 günlük bile değil ama iyi oyu var.Anket açmayı bırakır diye veriyorlar oyu. 2 günlük karaktere en yakışıklı demez normalde bizimkiler.![]()
Kaido ve King'i birbiriyle yarıştıramazdım reis. Aramızı açmaya gerek yok.Anket herhalde Kaido'dan sonra en yakışıklının kim olduğunu soruyor. Kaido'dan sonra, Kaido'nun sağ kolu![]()
Sen öyle san. King'e tipsiz diyecek bir kişi yoktur herhalde şu forumda. Biraz objektif ol, gözün Sanji'den başka bir şey görsün.Anket açmayı bırakır diye veriyorlar oyu. 2 günlük karaktere en yakışıklı demez normalde bizimkiler.![]()
Neyse, ustayı birinci kabul etmişsin, ikinciyi arıyorsun diye yorumladım.Kaido ve King'i birbiriyle yarıştıramazdım reis. Aramızı açmaya gerek yok.![]()
Manipule var burada hoca sarı kartKarizmatik veya yakışıklı ikisinden birini açmayı düşünüyordum zaten. Ama Montana dedi diye yakışıklı da karar kıldım. Bugün kendine pay çıkarabilir mutluluğumu bozamaz.![]()
Kaido kalplerimizin birincisi zaten o başka konu. Yonkoluğun hakkını veren adam, gülüşü yeter.Neyse, ustayı birinci kabul etmişsin, ikinciyi arıyorsun diye yorumladım.