Amiralciler toplanın Gorosei Garlinge saldırı var. Shanks lobisi basacaz
Amiralciler toplanın Gorosei Garlinge saldırı var. Shanks lobisi basacaz
Bu soruya cevap verirken sky.Dragoncu @Skywalker yine Shanks lobisini dağıtmayı ve Shanks lobisinin öz evlatlarını birbirine düşürmeyi denedi. Tam şu an cevap ver Shanks mı Dragon mu??? @Skywalker
İyi izle @Arthur Morgan
Bu soru sorulunca @Skywalker'ın büründüğü kişilikDragoncu @Skywalker yine Shanks lobisini dağıtmayı ve Shanks lobisinin öz evlatlarını birbirine düşürmeyi denedi. Tam şu an cevap ver Shanks mı Dragon mu??? @Skywalker
İyi izle @Arthur Morgan
King lobisini aldım senden güzel savunamadın. Başka karakter bul.Sen Hurdacı ve amiral lobisinde değil misin? @Kuroro ikisinde de yok nasıl ihanet etmek oluyor bu.
Bogey büyük hayal kırıklığı çıktı Kuroro'nun destekçilerini arttırdı durduk yere.
Ben asla mat olmam bir bakmışsınız amirelcileri birleştirip büyük amiral korsan savaşı açtırırım ne malum8 boyutlu satranç oynamıyordur umarım. Yoksa kendini mat etti adam
Forumun şu şekil kralısın reis.Ben asla mat olmam bir bakmışsınız amirelcileri birleştirip büyük amiral korsan savaşı açtırırım ne malum
Sen merak etme piyonları yavaş yavaş koyuyorum . O değilde bu kategoriyi fazla meşgul ettikForumun şu şekil kralısın reis.