OP karakter tasarımı olarak diğer serilere göre standartların altında cidden. Birkaç isim dışında fos.yav ben shanks yükselmedim rakipleri çok kötü .su çarları bleach ‘e koysan anketi bleach için açsan shanks ve king dışında kim girecek ankete.
OP karakter tasarımı olarak diğer serilere göre standartların altında cidden. Birkaç isim dışında fos.yav ben shanks yükselmedim rakipleri çok kötü .su çarları bleach ‘e koysan anketi bleach için açsan shanks ve king dışında kim girecek ankete.
WB'nin oğullarıyla doldurmaya gerek yok listeyi. Ace yeterli.6 oy alanın yerine koyalım ankete @King
Maalesef değişiklik yapamıyorum.@King Oden'i kaldır Wb'yi koyda oy verelim @Whitebear D kızmış.
Oden öyle kalacak. Baktıkça hatırlarsın bu yenilgiyi artık.Oden silinebilir. Zaman ve mekandan üstün Toki annemiz onu seçtiğinde serinin en büyük aşk hikayesine tanık olduk ve bizim için konu kapandı zaten. Kanıtlamamız gereken hiçbir şeyimiz yok. Yarışmacı arkadaşlara başarılar. @King
Ben sıfırlayamıyorum anketi. Zaten halk seçimini yapmış ne gerek var yenilemeye.@King anketi yeniden açsana usta bir şey denicem
Seni bir korku sarmış gibi.Ben sıfırlayamıyorum anketi. Zaten halk seçimini yapmış ne gerek var yenilemeye.
Listede manitası olduğunu bildiğimiz tek kişi Oden. En az oy alan adam en çapkını çıktı.Oden silinebilir. Zaman ve mekandan üstün Toki annemiz onu seçtiğinde serinin en büyük aşk hikayesine tanık olduk ve bizim için konu kapandı zaten. Kanıtlamamız gereken hiçbir şeyimiz yok. Yarışmacı arkadaşlara başarılar. @King
Seni bir korku sarmış gibi.