Şşşş sessiz ol
İkisi de senin izinden gidiyor. Tüm hak ve övgüler senin.
Şşşş sessiz ol
İkisi de senin izinden gidiyor. Tüm hak ve övgüler senin.
alt tarafı cirkin çünkü yazacaktın ustaKizaru en yakışıklı amiral değil ama en çok onu savundunuz gibi bir şey bu reis. Sarışınları yakışıklı bulmuyorum pek. Özellikle sıfatını değil yolunu seviyoruz.
Sabo sırf Koby'e benziyor diye oy vermemiş devrimci lobisi yazıklar olsun.birden fazla oy hakkı vae bari bir tanesini atsaydınız be @Tiksav Lee @Skywalker
Kizaru dedim yaalt tarafı cirkin çünkü yazacaktın usta
sarışın ayrımcılığı da geldi. Devrimci dediğimiz adama bak.Kizaru en yakışıklı amiral değil ama en çok onu savundunuz gibi bir şey bu reis. Sarışınları yakışıklı bulmuyorum pek. Özellikle sıfatını değil yolunu seviyoruz.
Sarışınlar ölsün demedim lansarışın ayrımcılığı da geldi. Devrimci dediğimiz adama bak.
Bahaneler başladı bile. King'in büyüklüğü canınızı sıkıyor dimi?Shanks lobisi olarak başka karakterlerinde anket kazanmasını zaman zaman istiyoruz o yüzden @King e salmıştık
Ezilişini görmek istedim.Ankette Oden'in ne işi var ki. Senin Oden'i eklerken cıvıklık @King
konu sahibi su ikisi arasındaki 7 farkı bulsun ya da bir açıklama yapmalı. biri var biri yok anketteSabo sırf Koby'e benziyor diye oy vermemiş devrimci lobisi yazıklar olsun.