Ryan Gosling oynadı kendisini dizide o yüzden öyle diyorKing falan yakışıklı la ne istiyon sen henry cavill abim mi olcaklar illa
Ryan Gosling oynadı kendisini dizide o yüzden öyle diyorKing falan yakışıklı la ne istiyon sen henry cavill abim mi olcaklar illa
Adama yakışıklı mı beğendiremiyoruz yoksa shanks simpi mi anlamadım @Bavs20 yıl önce yaşayan shanks fanatiği kuzenim olsa Bavs'ın yorumunu beğenirdi xD
Ben böyle simplik görmedim en yakışıklı falan dersin de diğer tüm çarlara da poh atmış xDAdama yakışıklı mı beğendiremiyoruz yoksa shanks simpi mi anlamadım @Bavs
Forumun en büyük simpi çıktı beklemezdimBen böyle simplik görmedim en yakışıklı falan dersin de diğer tüm çarlara da poh atmış xD
O dönem sürekli anket kaybeden King'in garibanlığa acıyıp oy atmıştı millet.@Kuroro ustam Shanks bu ankette King’e geçilmiş. Nasıl oldu bu?
@King sana gariban diyor usta gariban mısın?O dönem sürekli anket kaybeden King'in garibanlığa acıyıp oy atmıştı millet.
King daha yakışıklı olduğu için işte usta nesini anlamadın.@Kuroro ustam Shanks bu ankette King’e geçilmiş. Nasıl oldu bu?