Cavendish ilk gozuktugunde kadın zannedenler vardı.
Cavendish ilk gozuktugunde kadın zannedenler vardı.
Daha iyisi gelene kadar en yakışıklı anime karakteri. Sadece One Piece de değil.
>Cavendish.Tipe bak .
Leo Başgan zirve, diğerleri sonradan gelir.Daha iyisi gelene kadar en yakışıklı anime karakteri. Sadece One Piece de değil.
Kendisi sürekli kingin olduğu anketler açardı ve hep kaybederdi.Bu konu onun ilk ve tek zaferidir.Millet birazda king kazansın diye bu konuda oy kullandı zaten.Kendisi başka bir konuda farklı bir siteden forumdan birisinin aynı yorumunu alıp kendi yorumuymuş gibi yansıttı ve ifşa oldu burada.Adamdaki kısmete bak sen git birisinin yorumunu al buraya paylaş o yorumun sahibi siteden bir üye çıksın orası ayrı komedi Tabi daha sonra işi iyice pişkinliğe vurup özür bile dilemeyince banlandı benim hatırladığım bu.Nolur abi anlat su elemanın olayıni bana. Herkes konusuyor, ama kimse bilmiyor? Merak ettim
Oha cok kötü lanKendisi sürekli kingin olduğu anketler açardı ve hep kaybederdi.Bu konu onun ilk ve tek zaferidir.Millet birazda king kazansın diye bu konuda oy kullandı zaten.Kendisi başka bir konuda farklı bir siteden forumdan birisinin aynı yorumunu alıp kendi yorumuymuş gibi yansıttı ve ifşa oldu burada.Adamdaki kısmete bak sen git birisinin yorumunu al buraya paylaş o yorumun sahibi siteden bir üye çıksın orası ayrı komedi Tabi daha sonra işi iyice pişkinliğe vurup özür bile dilemeyince banlandı benim hatırladığım bu.