Lucci'nin gayet düzgün bir tipi var yav nesi alakasız. King ilk üçte olur en kötü ne beşi.Onlar da saçma da Lucci en alakasız. Ben tek Ace'e oy verdim zaten. King normalde 5. falan olması lazım hakkaniyetli olursa.
Lucci'nin gayet düzgün bir tipi var yav nesi alakasız. King ilk üçte olur en kötü ne beşi.Onlar da saçma da Lucci en alakasız. Ben tek Ace'e oy verdim zaten. King normalde 5. falan olması lazım hakkaniyetli olursa.
Lucci'nin gayet düzgün bir tipi var yav nesi alakasız. King ilk üçte olur en kötü ne beşi.
Torbacıların kralıdır belki de? Bir gün kendini ateşe verebilir. Ya biz şu soruyu şöyle sormamız gerekmiyor mu aslında? Kız olsan hangisine gönlünü verirsin? Bu kadar sap toplandık ne tartışıyoruz. Ben iddia ediyorum bir tane kız dönüp bakmaz bu tipe. Smoker, law, shanks yukarı oynar. King en fazla Şahine binip son ses arabesk rap ile kız düşürmeye çalışan adam olur.King torbacıya benziyor dikkatli bakıldığında.
@Wataame Daisuki Kızdan sayılmıyor mı? O beğeniyor baya King'i. Daha buradan patlıyor argümanın.Torbacıların kralıdır belki de? Bir gün kendini ateşe verebilir. Ya biz şu soruyu şöyle sormamız gerekmiyor mu aslında? Kız olsan hangisine gönlünü verirsin? Bu kadar sap toplandık ne tartışıyoruz. Ben iddia ediyorum bir tane kız dönüp bakmaz bu tipe. Smoker, law, shanks yukarı oynar. King en fazla Şahine binip son ses arabesk rap ile kız düşürmeye çalışan adam olur.
Luffy'yi sorgulamayan adam Lucci'yi sorguluyor. Güler misin ağlar mısın? Lan Lucci'nin güvercini bile Luffy'den yakışıklı.Yeni gördüm Lucci ne alaka?
Luffy Lucci'den yakışıklı.Luffy'yi sorgulamayan adam Lucci'yi sorguluyor. Güler misin ağlar mısın? Lan Lucci'nin güvercini bile Luffy'den yakışıklı.
Saymıyoruz onu@Wataame Daisuki Kızdan sayılmıyor mı? O beğeniyor baya King'i. Daha buradan patlıyor argümanın.
Densetsu'nun çok gizli yakışıklılık listesine de ulaştım arkadaşlar sizler için paylaşıyorum.Luffy'yi sorgulamayan adam Lucci'yi sorguluyor. Güler misin ağlar mısın? Lan Lucci'nin güvercini bile Luffy'den yakışıklı.
Burası başka reel başka. Ankette seçilir. Hem sen doflamingoyu koymamışsın koysan belki onu seçecekti. Sen onu koymayınca senin gönlün olsunu seçmiş@Wataame Daisuki Kızdan sayılmıyor mı? O beğeniyor baya King'i. Daha buradan patlıyor argümanın.