Kör ve gözlüklü üstüne sigara orada Sanjiye özenmiş, en iyi Sanji cosplayini sen daha iyi bilirsin Bushido xd
Kör ve gözlüklü üstüne sigara orada Sanjiye özenmiş, en iyi Sanji cosplayini sen daha iyi bilirsin Bushido xd
Gelmiş geçmiş en iyi Sanji cosplayiydi o… muazzamdı sksksksKör ve gözlüklü üstüne sigara orada Sanjiye özenmiş, en iyi Sanji cosplayini sen daha iyi bilirsin Bushido xd
Sanji sama avatarını yeni fark ettim, en büyük gizli Sanji fanı… Kum kum nasıl Doffy sama hazretlerinin bir numaralı gizli fanıysa sende öylesin..Gelmiş geçmiş en iyi Sanji cosplayiydi o… muazzamdı sksksks
Göğüs kıllarının tek bir tanesi yeter.En olması gereken kişi ankette yok. Rahat birinci çıkardı. Baksana şuna.
Erkeksi karakter ama öyle çok yakışıklı demem. Kalas bir tipi var.En olması gereken kişi ankette yok. Rahat birinci çıkardı. Baksana şuna.
Croco aklıma bile gelmedi o derece silik karakter. Anket seçenekleri daha fazla olsaydı Doflamingo'da ekleyecektim.@King buraya neden Croco koymadın? @Sir Crocodile gelip hemen croco > King yazardı.. Şimdi evde duvarları kuma çeviyordur.
Doffy sama hazretleri karizmanın vücut bulmuş halidir, bu seviyedekilerle mukayese edilemez.Croco aklıma bile gelmedi o derece silik karakter. Anket seçenekleri daha fazla olsaydı Doflamingo'da ekleyecektim.
Dilcilik ne zamandan beri karizma oldu? O bir tek perosta olur.Doffy sama hazretleri karizmanın vücut bulmuş halidir, bu seviyedekilerle mukayese edilemez.