Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Vasıfsız Naruto Karakterleri

Sizce Hangileri?

• Kullanılan toplam oy
    240
Bu 3 yavşaktan hiçbiri bu minato başkanın çocuğu vardı
Abi hikaye yön değiştirdi o yüzden.

Eskiden, ninja bedeni bile ortada kalması mesele idi, hatırlasanıza Zabuza'yı yalandan öldürüyordu Haku ve ben Sis Anbu'suyum bu adamın bedeni bize dair pek çok sır gizliyor o yüzden size bırakamam deyip alıp götürmüştü ve Kakashi hak vermişti .Naruto hikayesi ve evreni buralardan çok başka bir yere gitti. Naruto'nun, Minato'nun oğlu olduğu ve bu yüzden özel ihtimam görmemesi gerekmesi gereken bir durum vardı ancak Kishi bunun altını hiç bir zaman açmadığı için bu 3 kişinin mesafeli duruşunun altı boşalmış oldu.

Ancak Naruto bugün olduğu kişi olabildiyse gene en çok emeği geçen de Iruka + Bu üçlüdür.

Bu arada köyden gördüğü muameleye gelince, Gaara'nın kagenin oğluydu, Yagura direkt kagenin kendisi idi, Killer Bee bir kagenin manevi oğlu diğerinin kardeşi idi gene de benzer bir "ötekileştirmeye" maruz kaldılar. Yani bu üç şahısın izlediği yoldan bağımsız bir toplumsal fobi var zaten jinchuurikilere karşı.

Pain köyü yok edince,nagatoya sen uzumaki ben uzumaki,bu dünyanın içinden birlikte geçelim demesi lazımdı.
Enteresan olurdu valla :D Spin-off olsa okurum ahahaha.

Abi hikaye yön değiştirdi o yüzden.

Eskiden, ninja bedeni bile ortada kalması mesele idi, hatırlasanıza Zabuza'yı yalandan öldürüyordu Haku ve ben Sis Anbu'suyum bu adamın bedeni bize dair pek çok sır gizliyor o yüzden size bırakamam deyip alıp götürmüştü ve Kakashi hak vermişti .Naruto hikayesi ve evreni buralardan çok başka bir yere gitti. Naruto'nun, Minato'nun oğlu olduğu ve bu yüzden özel ihtimam görmemesi gerekmesi gereken bir durum vardı ancak Kishi bunun altını hiç bir zaman açmadığı için bu 3 kişinin mesafeli duruşunun altı boşalmış oldu.

Ancak Naruto bugün olduğu kişi olabildiyse gene en çok emeği geçen de Iruka + Bu üçlüdür.

Bu arada köyden gördüğü muameleye gelince, Gaara'nın kagenin oğluydu, Yagura direkt kagenin kendisi idi, Killer Bee bir kagenin manevi oğlu diğerinin kardeşi idi gene de benzer bir "ötekileştirmeye" maruz kaldılar. Yani bu üç şahısın izlediği yoldan bağımsız bir toplumsal fobi var zaten jinchuurikilere karşı.

Enteresan olurdu valla :D Spin-off olsa okurum ahahaha.
narutoya doğduğundan beri bakmadığı için jiraiyanın üstüne gidiliyor usta senin fikrin nedir.

narutoya doğduğundan beri bakmadığı için jiraiyanın üstüne gidiliyor usta senin fikrin nedir.
Aslında paylaştım durumu biraz.

Kaldı ki Jiraiya, üzerinde koca bir kehanetin yükünü taşıyan, Köyün dış tehditleri önceden algılayıp bu konuda araştırma yürütüp, sonuçlarını köye getiren, uydu kagedir. Proxy Ajandır.

Yeni doğmuş çocuk falan bakamaz. Baksaydı, Akatsuki dünyayı ele geçirmişti :D

Aslında paylaştım durumu biraz.

Kaldı ki Jiraiya, üzerinde koca bir kehanetin yükünü taşıyan, Köyün dış tehditleri önceden algılayıp bu konuda araştırma yürütüp, sonuçlarını köye getiren, uydu kagedir. Proxy Ajandır.

Yeni doğmuş çocuk falan bakamaz. Baksaydı, Akatsuki dünyayı ele geçirmişti :D
Jiraiyanın orochimaruya ulaşma isteği olduğunuda düşünüyorum ben ekstra olarak hatta ilk okuduğum zamanlar kabuto Jiraiyanın ajanı çıkıcak diye felan düşünüyordum ama pek öyle olmadı.

Çokgüzel yorumluyorsun seriyi usta açıklayıcı olmuş baya klavyene sağlık.

Jiraiya ve Kakashi konusundaki eleştiriler haklı olsa da plot hole sadece bu durumlar. Hiruzen öyle değil ama, adam direkt sallamamış Naruto'yu.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık