Ekserisi çöp çıkacak diye düşünüyorum, maalesef.Ben şimdiden ileride göreceğimiz devler için üzülmeye başladım. Kim bilir ne silüetler göreceğiz orada
Ekserisi çöp çıkacak diye düşünüyorum, maalesef.Ben şimdiden ileride göreceğimiz devler için üzülmeye başladım. Kim bilir ne silüetler göreceğiz orada
Bu vasıfsız adam dorry ve broggy yi hain bile gösterebilir senaryo kılıfına uysun diyeEkserisi çöp çıkacak diye düşünüyorum, maalesef.
Usopp arkı olma olasılığı var. Çizmese mi ne.Bu vasıfsız adam dorry ve broggy yi hain bile gösterebilir senaryo kılıfına uysun diye
Usopp çizilsin ya tayfayla ilgilenmemesi beni deli ediyor. Adam hasbelkader k.haki açtı bi daha esamesi okunmadı. Adım gibi eminim bu arcta yine Robin olayındaki gibi bir şey olacak da kullanacak adamı. Dahası sanji'nin arcının yıldızı da luffy idi bu arcında. Yani fazla yer kaplamaz UsoppUsopp arkı olma olasılığı var. Çizmese mi ne.
Merak ettiğim şey, Usopp en cesur ünvanını alabilir mi Elbaf'ta?Usopp çizilsin ya tayfayla ilgilenmemesi beni deli ediyor. Adam hasbelkader k.haki açtı bi daha esamesi okunmadı. Adım gibi eminim bu arcta yine Robin olayındaki gibi bir şey olacak da kullanacak adamı. Dahası sanji'nin arcının yıldızı da luffy idi bu arcında. Yani fazla yer kaplamaz Usopp
Ateşin yandığı gün olur. Bence usoppun iç hesaplama yaptığı bir an gelecek. Şu ana kadar tam olarak böyle bir şey görmedik. Yani usoppun korkaklığının bir bedeli olması gerekebilir. Bu uğurda bir dev feda edilir mesela de Usopp ondan itibaren dönüşüm geçirmeye başlar diye düşünüyorum. Bu arcta olmaz ama muhtemelen en büyük savaşta tayfanın en zor zamanında sorumluluk alarak ölerek kendi dönüşümünü tamamlayacağını düşünüyorumMerak ettiğim şey, Usopp en cesur ünvanını alabilir mi Elbaf'ta?
Kesinlikle katılıyorum . Timeskip olduğundan beri Oda tayfa üyelerine doğru düzgün screentime vermedi varsa yoksa Luffy.Usopp çizilsin ya tayfayla ilgilenmemesi beni deli ediyor. Adam hasbelkader k.haki açtı bi daha esamesi okunmadı. Adım gibi eminim bu arcta yine Robin olayındaki gibi bir şey olacak da kullanacak adamı. Dahası sanji'nin arcının yıldızı da luffy idi bu arcında. Yani fazla yer kaplamaz Usopp
Oda adam mıdır ?Kesinlikle katılıyorum . Timeskip olduğundan beri Oda tayfa üyelerine doğru düzgün screentime vermedi varsa yoksa Luffy.