Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Üzücü Ölüm

En çok üzüldüğünüz ölüm sizce hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    276
Ölüm şekli sorulmuyor savcım. Üzüntülü ölüm soruluyor. :) Seinen karıştırıp manipüle ediyorsun bak. :D
Yorum yazan bazı arkadaşlar ayakta öldüğüne vurgu yapmış, o yüzden dedim. :) WB'nin ölümü üzüntüden ziyade coşkulu, epik bir ölüm. Ayakta ölmek, bir sürü top tüfek yarası vs, mangaka orada üzüntü değil coşku pompalıyor. Üzücü ölümler, marry, hiluluk, tom san, bellemery falandır, ağır dram kasılan yerler yani, WB öyle değil bence. :)

Yorum yazan bazı arkadaşlar ayakta öldüğüne vurgu yapmış, o yüzden dedim. :) WB'nin ölümü üzüntüden ziyade coşkulu, epik bir ölüm. Ayakta ölmek, bir sürü top tüfek yarası vs, mangaka orada üzüntü değil coşku pompalıyor. Üzücü ölümler, marry, hiluluk, tom san, bellemery falandır, ağır dram kasılan yerler yani, WB öyle değil bence. :)
Tahmin ettim savcım. Selam kabul et o mesajı. :D

Seçenekler arasında Ace de üzücü idi lakin haketti. Oyaji zaten ölmeye gitmişti lakin o da etkiledi baya. Ama aralarında en iyi müzikli, duygulu, şekilli şukullu ölüm Jiraiya idi. Gerçi o da bi nevi ölmeye gitti. Neyse

Wb'de üzüldün mü la yoksa kahkaha mı attın?
Wb ye üzüldüm lan .. Adamın ne suçu vardı.. Egolu Ace yüzünden oldu hepsi...
Gerçi Marco malıda doktormuş ve çevresindekileri belli bir oranda iyileştirdiği halde orada neden Wb yi iyileştirmedi acaba en azından Squardo nun sapladığı kılıç yarasını iyileştirebilirmiş. :D

Wb ye üzüldüm lan .. Adamın ne suçu vardı.. Egolu Ace yüzünden oldu hepsi...
Gerçi Marco malıda doktormuş ve çevresindekileri belli bir oranda iyileştirdiği halde orada neden Wb yi iyileştirmedi acaba en azından Squardo nun sapladığı kılıç yarasını iyileştirebilirmiş. :D
O ara Marco'nun doktor olduğunu Oda bile bilmiyordu.:D Hem WB'yi Dofy yıllarca zehirledi, ne büyük adam ya.:D

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık