Bu arada aksakallı dd kim ola ki?
Mercury sonra nick değişimi ile Charlotte Linlin. Oydu sanirsam.Bu arada aksakallı dd kim ola ki?
Sanırım en yaşlı DBu arada aksakallı dd kim ola ki?
Hahahaha tutarsızlığa bak senMercury sanırım. Çok isim değiştirmiş. Dof haterlığı yapıyordu. Sonradan fanı oldu.
Liste için çok zayıf aday. Zaten 0 almış.Mercury sonra nick değişimi ile Charlotte Linlin. Oydu sanirsam.
Film izleme kulübü falan kurduydu. Banlatti kendini
Bunu duymak beni mutlu etti. Luffy fanlarına göz açtırmadığım doğrudur.Burada sadece iki isim işinin ehli. Erkan12 ve MW. Diğerleri çırak olur yanlarında.
Ben lokal takılmayı tercih ediyorum.Erkan burayı bıraktı, dünyaya açıldı. Senin potansiyelin de buna müsait.
Hahahaha tutarsızlığa bak sen
Liste için çok zayıf aday. Zaten 0 almış.
Haki olayından sonra ciddiyeti kalmadı diye bıraktı, bir insan Mihawk'da yok Zoro kendi kendine öğrenmiştir diye diretir mi arkadaşErkan burayı bıraktı, dünyaya açıldı. Senin potansiyelin de buna müsait.
Bunu duymak beni mutlu etti. Luffy fanlarına göz açtırmadığım doğrudur.
Ancak üstad @RedTeroR de bu listede olmalıydı Luffy konusunda arada paslaşırız.
İşte ben başarılıyım kim nedir ne değildir konusunda. Sizden farklıyım kffjkfjfBen lokal takılmayı tercih ediyorum.
Aslında sen de şekilsiz adamlar konusunda çok güçlü olduğunu kanıtladın.
Yıllarca Apoo savdın durdun bir tek fanları eksikti.
Şekilsiz adamları savmaya devam et önüne çeşitli fırsatlar çıkabilir.
Alpa ile 2v1 atışmalarınız gün gibi gözümün önünde.Bunu duymak beni mutlu etti. Luffy fanlarına göz açtırmadığım doğrudur.
Ancak üstad @RedTeroR de bu listede olmalıydı Luffy konusunda arada paslaşırız.
Alpa'yı arada Queen gibi sağa sola savurduğunu inkar etme şimdi. Gömme konusu bundan bağımsız.Haki olayından sonra ciddiyeti kalmadı diye bıraktı, bir insan Mihawk'da yok Zoro kendi kendine öğrenmiştir diye diretir mi arkadaş
Benim yaptığım düz gömme
Farklıyım derken ne anlamda onu anlamadım.İsabetli tahmin mi ?İşte ben başarılıyım kim nedir ne değildir konusunda. Sizden farklıyım kffjkfjf
Genelde birimiz yetiyor iki kişiye gerek yok.Alpa ile 2v1 atışmalarınız gün gibi gözümün önünde.