İşte bu yüzden dedim. Şartlanmadan nefret olmadan objektif bir şekilde mantıklı yorumlarıyla yürüyor aksi şekilde fanseverin üstüne gidildiğinde fanlığına değil kişiliğine karşı bir hareket olur diye düşünüyorum. Fansavarda olsan böyle olmalısın bence.Adam herhangi bir nefret olmadan , ya da şartlanmadan karakter hakkında yorum yapıyor.
Bende Fuji'nin antisi değilim, sadece eski üçlüyü yalan etti.@Alpamis 'in fansavar ya da antifan olduğunu hiç sanmıyorum.
Adam herhangi bir nefret olmadan , ya da şartlanmadan karakter hakkında yorum yapıyor.
Bir başka örnek MW, Fujitora antifanlığı yapmıyor , sadece bakış açısı farklı.
Kalbimi kırıyorsun :SSaçmalamakla muhalefet olmak arasındaki farkı bilmeyen birine antifan ya da fansavar denilmemeli. O kişinin yaptığı fansavar olduğunu düşünüp kendini gaza getirmesinden öte gitmez zira. Yannış yapıyorsunuz; yapmayın
Listeye bile alınmamış ama bence @F.M. Dostoyevski @Shakky @RedTeroR ve biraz da @Raiden (en mantıklı Luffy fanı) düşüncelerini mantık çerçevesinde savunup karşı tarafa havlu attıran, seriyi ve olayları genel anlamda iyi yorumlayan isimler. @luffysam da son zamanlarda gözüme ilişiyor. Kendisini takıb ediyorum. Onun dışında şu listenin %90'ı bir şeyi körü körüne ve inatla savunan ya da trollemek amaçlı yorum yapan kişilerden oluşuyor.
Haklısın sen de mantıklı sayılırsın. Editliyorum ejder beyKalbimi kırıyorsun :S
Nerdesin sen@Densetsu no Samurai Böyle düşünmene sevindim
Ayrıca Ejder beyini hiç ekleme listeye, o isimlerin yanına yakışmıyor
Banlandım zehahahaNerdesin sen
Konuyu açan üyeden kaynaklanıyor birazda.Saçmalamakla muhalefet olmak arasındaki farkı bilmeyen birine antifan ya da fansavar denilmemeli. O kişinin yaptığı fansavar olduğunu düşünüp kendini gaza getirmesinden öte gitmez zira. Yannış yapıyorsunuz; yapmayın
Listeye bile alınmamış ama bence @F.M. Dostoyevski @Shakky @RedTeroR @Monkey D. Dragon ve biraz da @Raiden (en mantıklı Luffy fanı) düşüncelerini mantık çerçevesinde savunup karşı tarafa havlu attıran, seriyi ve olayları genel anlamda iyi yorumlayan isimler. @luffysam da son zamanlarda gözüme ilişiyor. Kendisini takıb ediyorum. Onun dışında şu listenin %90'ı bir şeyi körü körüne ve inatla savunan ya da trollemek amaçlı yorum yapan kişilerden oluşuyor.