Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

En Son Hangi Kitabı Okudunuz?

• Konbuyu başlatan Reversi
  • Başlangıç tarihi
İncelemelerini okumuştum aşk üzerine yazmışlar da o yüzden dedim. Arka planda derin bir aşk işleniyor sanırım. Öyle değilse okuyabilirim.
Kar hakkında ne düşünüyorsun? Okudun mu?
Öncelikle şunu söyleyeyim, kara kitap’ı %100 algılayacak entelektüel birikime ve kitap kültürüne kesinlikle sahip değilim.
ama kitap kesinlikle aşk kitabı değil. bir arayış diyebilirsin insanın kendi olup olamamasıyla alakalı bir kavga diyebilirsin hatta istanbul’u anlatıyor diyebilirsin ama aşk denemez. ha aşk unsuru var mı tabi ki var ama inceptionda da derin bir aşk unsuru vardı ama film aşk filmi değil.

orhan pamuğun sadece 3 kitabını okudum.
Beyaz Kale, Kara Kitap, Yeni Hayat. hatta kara kitaptan önce çok kısa bir kitap olan beyaz kale’de okunabilir cünkü bu üç kitap doğrudan olmasa da birbiriyle ilintili konular üzerine yazılmışlar. zaten arka arkaya yazmış pamuk bu kitapları.

araştırdığım kadarıyla bunlarla beraber yazdığı en iyi kitap benim adım kırmızı .

• Like
Tepkiler: Vvv
sırf kısa diye akıcı olmuyor bazen. ben ölüler evinden notlar başlayıp beğenmemiştim. beyaz geceler konusu hiç sarmadı. diğerlerini bilmiyorum.

yeraltından notlar bence yazara başlangıç için iyi. hem o hastalıklı insan psikolojisini dibine kadar yazması hem kısa olması hemde chapter chapter yazılmış gibi olması kitabı çok okunabilir yapıyor.
Bazı kitapları bazıları çok severken bazılarını hiç sarmıyor,yukarıda arkadaş Suç ve Ceza'yı yarım bıraktığını söylemiş,ben hiç sıkılmadan 2 günde okumuştum.Ölüler Evinden Anılar benim değendiğim bir kitap olmuştu mesela.

Suç ve ceza okumaya başladım. henüz kitabın başlarında olmama rağmen çok ince bir mizah var okurken gülmeyen var mı bende mi gariplik var ?

• Haha
Tepkiler: Vvv

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık