Kitapların kronolojik sıralamasına bakarsak önce Elantris çıkmış.Bende Sissoylu serisinin ilk kitabı var ama ondan önce Elantris'i mi okumak gerekiyor anlamadım?
Kitapların kronolojik sıralamasına bakarsak önce Elantris çıkmış.Bende Sissoylu serisinin ilk kitabı var ama ondan önce Elantris'i mi okumak gerekiyor anlamadım?
Yok. Elantris yazarın ilk kitabı bu yüzden biraz ham olmuş, yazar Sissoyluda daha oturmuş bir şekilde yazmış, gittikçe daha iyi olmuş, o yüzden Elantris'i sonradan okumak o kadar da iyi bir fikir olmayabilir( Alınacak zevk açısından yani). Fakat Sisoylu üçlemesi ile Elantris bağlantılı değil, biri diğerinin devamı gibi düşünme. Sadece Fırtınaışığı Arşivi serisini sonraya bırakın çünkü kitabın içinde genel Kozmer evreni bağlantıları var.Bende Sissoylu serisinin ilk kitabı var ama ondan önce Elantris'i mi okumak gerekiyor?
Guzeldi beğendim.İkinci kitabına geçemde ara vercem 3 kitabın cıkması bekliyecem şuan serinin 2 kitabı çevirilmiş 3 kitapda daha cıkmadı o yuzden başlıcaksan onceki bitmiş kitaplarını okuyabilirsin.Elantris guzeldi Sissoylu da oyle guzel kitablardır.Eğer başka yazar onermemi istersen Michael MoorcockBeğendin mi? Yakın zamanda okumayı düşünüyorum.
Teşekürler bakarım varsa başka önerilere açığımSissoylu iyiydi. Yazarını(brandon Sanderson) zaman çarkından da tanırsın zaten. Onun başka kitapları da ilgini çekebilir. Ayrıca Centilmen Piç'i de tavsiye eden var.
Bak oradan göz kırpıyor 3. kitap. Ben de bugün kitap fuarından aldım işte kısmetse okuyacam.
Bi Witcher klasiği, ilk kitaptan daha güzel. Sırada 3. ve ilk roman olan, ''Elflerin kanı'' var.
Yennefer'a hastayım yav.