Bütün hayvanlar eşittir, ama domuzlar daha fazla eşittirYazar : George Orwell.
Kitap : Hayvan Ciftligi.
O zamanin sistemini anlatan, o zamanin Sovyet lideri Stalin'e bol bol gonderme yapan bir kitap. En sevdigim kitaplardan biridir.
Kitabin genel ozetiBütün hayvanlar eşittir, ama domuzlar daha fazla eşittir
Kitabın sonunda domuzlar ve insanlar bir masada yemek yiyordu ve hangilerinin domuz hangilerinin insan olduğu anlaşılamıyor tarzında bahsediyordu,bu kitap o kitap mıydı ?Yazar : George Orwell.
Kitap : Hayvan Ciftligi.
O zamanin sistemini anlatan, o zamanin Sovyet lideri Stalin'e bol bol gonderme yapan bir kitap. En sevdigim kitaplardan biridir.
Evet.Kitabın sonunda domuzlar ve insanlar bir masada yemek yiyordu ve hangilerinin domuz hangilerinin insan olduğu anlaşılamıyor tarzında bahsediyordu,bu kitap o kitap mıydı ?
Dört kitabını okudum, kitapları biraz ağır ama güzel gerçekten.Oğuz ataya taktım bu aralar bir ay önce Tutunamıyanları bitirdim.Şimdi Tehlikeli Oyunları okumak istiyorum.Bu adamın kitaplarını bitiricem ya taktım kafaya.
Sen de bıraktığım tek kitabını önermişsin.Dört kitabını okudum, kitapları biraz ağır ama güzel gerçekten.
Özellikle sevdiğim kitabı ise Bir Bilim Adamının Romanı Mustafa İnan. Tavsiye ederim.