Zaman çarkı 13 kitaplık olan fantastik seri değil mi? Arkadaş bayağı övmüştü.
14 kitap. Bir de seri öncesi ile alakalı Yeni Bahar kitabı var, 0. kitap olarak geçer. Toplam 15.
Zaman çarkı 13 kitaplık olan fantastik seri değil mi? Arkadaş bayağı övmüştü.
Sen mi çektin serseri?
14 kitap. Bir de seri öncesi ile alakalı Yeni Bahar kitabı var, 0. kitap olarak geçer. Toplam 15.
Yok. Ben bütün seriyi kütüphaneden okudum. Sadece üst üste dizilişinin görüntüsünü paylaşayım dedim.Sen mi çektin serseri?
İşte akıllı adamın farkı.Yok. Ben bütün seriyi kütüphaneden okudum. Sadece üst üste dizilişinin görüntüsünü paylaşayım dedim.
Başlamayı düşünmüyorum da, ilgimi çekti şimdi de.
Şimdi yüzsüzlük yapıp isteyeyim mi 5. kitabı :/
Şimdi yüzsüzlük yapıp isteyeyim mi 5. kitabı :/
edit: neyse senin değilmiş, yırttın.
Ama İstanbul'da isen kütüphaneden okuman için ödünç alabilirim. İnternette bütün serinin epub versiyonu var tabi telefondan veya e-kitap okuyucudan okunmak istenirse.Yok. Ben bütün seriyi kütüphaneden okudum. Sadece üst üste dizilişinin görüntüsünü paylaşayım dedim.
Zaten e-kitap olarak okuyorum ama sarmıyor kitap gibi. Gözlerim acıyor 100 sayfa bitirinceAma İstanbul'da isen kütüphaneden okuman için ödünç alabilirim. İnternette bütün serinin epub versiyonu var tabi telefondan veya e-kitap okuyucudan okunmak istenirse.
Agatha christie?Sherlock Holmes serilerinden başka seri beni kesmiyor ha bir kaç gizem romanı önerdiler onlara bakarım ama aynı tadı vereceğini sanmıyorum