Aptalca bağırmasınin dışında nesi zevk veriyo kiloltyler1 jungle veya top oynuyorsa kesinlikle izleyin . feedledikce daha zevkli oluyor yayını.
Aptalca bağırmasınin dışında nesi zevk veriyo kiloltyler1 jungle veya top oynuyorsa kesinlikle izleyin . feedledikce daha zevkli oluyor yayını.
efendi efendi oynayanların nesini izleyelim.Aptalca bağırmasınin dışında nesi zevk veriyo ki
Oyundayken ezdiğim birinin bana küfür etmesi >>> sevdiğim kadından aldığım iltifatefendi efendi oynayanların nesini izleyelim.
tyler on yorick hakkında o kadar konuşup konuşup aynı tarz şampiyon illaoi oynaması çok komik ya hamcbdmdbdmdbddmbOyundayken ezdiğim birinin bana küfür etmesi >>> sevdiğim kadından aldığım iltifat
Ben de diyorum benim yayınlar niye izlenmiyor. Herkes senin gibi düşünüyorsa demek...ileride ben de yayinlar yapmak istiyorum yani yayinci olmak istiyorum ben de bu yuzden az cok takip ediyorum ama itiraf etmeliyim ki eglenceli ya da yakisikli buldugum cocuklari izliyorum bir de sevdigim bi oyunu oynuyorsa super