Benvuasu Ekotte gibi yaş küçültmüş reis. Ona rağmen topçu olamamış tabi :/55 mi ben 80 sanıyordum
Cidden esports maçları hariç cidden oyun izlemek bana hiçbir zaman mantıklı gelmemiştir zaten. Ama hiç oynamama rağmen LoL dünya şampiyonluğu maçları zevkli geliyor mesela.Bizim onları izlemememiz onlar için bir kayıp değil. Bizim içinde zaman kazancı. izleyeceğim yerde oyunu alır oynarım. Veya Yayıncı para vereceğime lösev'e veririm UNICEF'e veririm yani tercih farkı. İzleyen izler bize ne. Ama Bu kişilere fazla anlam yüklemek iyi değil. para kazandılar başarılılar vs o yüzden eleştiriyorsun kıskançlık dersiniz. O zaman rt ye bak adam nerelere gelmiş. kıskanıyorsun eleştiremezsin der biri ağzını açamaz kimse..
Bu zihniyet sağlıklı değil.
Eleştirilir zaten ona bir şey demiyorum. Bu listeden bende Elwind, wtcN, Toqtir gibi isimleri sevmiyorum mesela. Onlardan daha çok izlenmeyi hak eden isimlerde var. Ama sonuç olarak kazandıkları paraya da laf söylemiyorum. Arz talep ilişkisi birazda.Mesele o değil ki dostum. Var veya yok. İnsanları eleştirebilirsin, senin ne kariyerinin ne ekonomik durumunun ne de dış görünüşünün hiçbir önemi yok bu durumda.
Katılıyorum ben yayınlarda hiç oyun izleyemem ama 2017 sonlarından beri cs go e spor maçları izliyorum. Aşırı keyifli oluyor Bu arada Cs go'ya oynayarak değil izleyerek başladımmCidden esports maçları hariç cidden oyun izlemek bana hiçbir zaman mantıklı gelmemiştir zaten. Ama hiç oynamama rağmen LoL dünya şampiyonluğu maçları zevkli geliyor mesela.
Eleştirilir zaten ona bir şey demiyorum. Bu listeden bende en Elwind, wtcN, Toqtir gibi isimleri sevmiyorum mesela. Onlardan daha çok izlenmeyi hak eden isimlerde var. Ama sonuç olarak kazandıkları paraya da laf söylemiyorum. Arz talep ilişkisi birazda.
Yav bıraaaak Bildiğin keriz silkeleme işte yok eğlendirme yok bilgilendirme ahahaha Sende para yatırdığın değil mi bunlara doğru söyleÇünkü başka gelir kaynakları yok bu insanların ve yaptıkları işe devam edebilmek için para kazanmaları gerekiyor. İzleyenleri eğlendiriyorlar, yeri geliyor bilgilendiriyorlar, dertlerini dinliyorlar, oynayamadığı oyunları izlemesine imkan veriyorlar. İnsanlarda keyifli vakit geçirdikleri için içlerinden gelerek bağışta bulunuyorlar veya abone oluyorlar. Abi sizin kafa hangi devirde kalmış anlamadım ki. Gayet normal bir meslek yayıncılık günümüzde.
Ben izlerim valla. Şu ankette ki isimlerden on kat daha fazla zevk vereceğinize de adım gibi eminim.Kimsede @Sakata Gintoki @Kenshiro ve beni dememiş. Müsait olursak belki üçlü yayın yaparız tekrar..