@01746 Ro shi nan te Ne diyor bunlar anlıyon muOrada tam öğrenememiş tekrar öğretti Doffy sama demiştir senden bi halt olmaz, baştan alalım demiş işte fena mı? Hazırlık okutmuş çocuğa shshsh
@01746 Ro shi nan te Ne diyor bunlar anlıyon muOrada tam öğrenememiş tekrar öğretti Doffy sama demiştir senden bi halt olmaz, baştan alalım demiş işte fena mı? Hazırlık okutmuş çocuğa shshsh
Bir dostun olarak direkt uyardım. TanıBin tane mesaj atılmış olayı çözemedim ama bana hakaret var herhalde.
Buşido sevilmez mi ya @Mr.BushidoLuffy
Sanji
Marco
Dragon
Sabo
Roger
Big Mom
Usopp
Franky
Brook
İlk 3 hariç değişken.
Sevmediklerim
@Mr.Bushido
@Mr.Bushido
@Mr.Bushido
@Mr.Bushido
@Mr.Bushido
@Mr.Bushido
@Mr.Bushido
@Mr.Bushido
@Mr.Bushido
@Mr.Bushido
Bunun akıllı olmakla alakası yok.Hazırlık seti dedim imkan yaratmakla alakası var.Lao G gibi birinden eğitim alayım desen o devirde 3 milyon berryden başlar. Bunların hepsini Dof ailesi sağladı imkanlarını seferber etti.Yav he bi akıllı sizsiniz.
Yüce Mirage-Sama’cığım sen de mi yaaa... jsjsjs@Mr.Bushido listeme güncelleme getirdim.Zoro sıra düştü. Propagandaların işe yaramadı anlayacağın sdskjds
Aman boş ver Zoro’yu sjsjsjAma sen hala en sevdiğim Zoro fanısın
Hele hele xdBir dostun olarak direkt uyardım. Tanı
Karaktere dedim ben.Mdl'ye değil@Monkey D. Luffy ne diyor bu sana
Çocuk zaten ne kadar ömrü kaldığını hesaplayacak düzeyde tıp biliyormuş. Neyin Tusa hazırlık seti.Burada okuma yazmayı yeni sökmüş matematik öğreniyor.Doffy'nin önüne koyduğu kitaplar TUS hazırlık seti.
Hadi oradan.Üzerine bağlı bombalarla söylüyor üstteki dediğin şeyi. Farklı bir anlama gelmiyor yani aynı anlam.
KesKaraktere dedim ben.Mdl'ye değil
Hükümet ülkeyi yok etmeseydi tıpta en iyi imkanlar babasına aitti. Hadi bye bye cınım.Bunun akıllı olmakla alakası yok.Hazırlık seti dedim imkan yaratmakla alakası var.Lao G gibi birinden eğitim alayım desen o devirde 3 milyon berryden başlar. Bunların hepsini Dof ailesi sağladı imkanlarını seferber etti.