Daredewill 27 Tem 2017 #62 Tatlı sevmem ben ama hafif tatlılardan biri olabilir. Baklava başka, 1 dilim yeter.
carpe d. em 27 Tem 2017 #65 twei dedi ki: Karar verilecek gibi değil. Hepsi benim canlarım. Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum.
twei dedi ki: Karar verilecek gibi değil. Hepsi benim canlarım. Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum.
Monkey D. Luffy 27 Tem 2017 #66 Hotarubi dedi ki: Trilece.^^ (serbetli tatlilari pek sevmiyorum.) Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... En sevmediğim tatlı da bu. ^^ En sevdiğim yok ya. Hepsinin yeri ayrı.
Hotarubi dedi ki: Trilece.^^ (serbetli tatlilari pek sevmiyorum.) Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... En sevmediğim tatlı da bu. ^^ En sevdiğim yok ya. Hepsinin yeri ayrı.
DonquixoteRosinante 27 Tem 2017 #70 Sütlü Nuriye favorim ama tabağa koysalar hepsini yerim Bu arada kerhane tatlısının adını yeni öğrendim adını halka tatlısı sanıyordum
Sütlü Nuriye favorim ama tabağa koysalar hepsini yerim Bu arada kerhane tatlısının adını yeni öğrendim adını halka tatlısı sanıyordum