Cüneyt + Bruce ----> Kenshiro ---->Guts----->Mihawk + ZoroPüff Mihawk Köşe kapmaca ve türevleri olan kişi mi acaba?
Mihawk fanları yokken yardır gitsin
Cüneyt + Bruce ----> Kenshiro ---->Guts----->Mihawk + ZoroPüff Mihawk Köşe kapmaca ve türevleri olan kişi mi acaba?
Mihawk fanları yokken yardır gitsin
Mahir-dono ----> Cüneyt + Bruce ----> Kenshiro ---->Guts----->Mihawk + ZoroCüneyt + Bruce ----> Kenshiro ---->Guts----->Mihawk + Zoro
Her mihawk fanı, Zoro fanıdır. Kamuflaj o :/Sadece zoro değil.Birde mihawk.O yüzden böyle.İkisi bir araya gelince yenilmez oluyorlar tüm marvel evreni gelsin hepsini karşılarlar.
Luffy ---->Mahir-dono ----> Cüneyt + Bruce ----> Kenshiro ---->Guts----->Mihawk + ZoroMahir-dono ----> Cüneyt + Bruce ----> Kenshiro ---->Guts----->Mihawk + Zoro
Goku ---->Luffy ---->Mahir-dono ----> Cüneyt + Bruce ----> Kenshiro ---->Guts----->Mihawk + ZoroLuffy ---->Mahir-dono ----> Cüneyt + Bruce ----> Kenshiro ---->Guts----->Mihawk + Zoro
Tırpan değil de nacak mıydı neydi onu kullanıyordum cocukken. Nacak baltaydı sanırım :/ Çalıları kesmek için kullanıyordum. Tırpanın küçüğü adı gelmedi aklıma. Çoçukluk arkadasımla çalı çırpı kesiyorduk. Çat bi çaktim çocugun eline yarıldıydı Küstü ondan sonra bana :/Bunlar arasında en çok tırpan kullanmışımdır. Severim tırpanı, oyum tırpana