O güzel harbi. Ben anlam verememiştim. Ulan zeytin sonuçta nasıl böyle olabilir dedirtiyordu insana.Kuruyemişten biraz kaymışken. Zeytin ezmesi üzerine bir şey tanımam
O güzel harbi. Ben anlam verememiştim. Ulan zeytin sonuçta nasıl böyle olabilir dedirtiyordu insana.Kuruyemişten biraz kaymışken. Zeytin ezmesi üzerine bir şey tanımam
Yok ya öyle bir şey yapmıyorum ama deneyeceğim. Pancar çorbası da normal geldi bana, bilemedim.Geçenlerde ekşide de şey övüyorlardı pancar çorbası Ona döndü biraz. Gerçi yöresel tat tabii afiyet olsun
Ya millet gidip yarasa yiyor, biz fındığa fındık sürüyoruz diye eleştiriliyoruzZeytine zeytin yağı dökülüyorken bu da normal bence ?
Bulamayınca yeni tatlar üretmek normal tabii. Bize garip geliyor öyle diyeyimYok ya öyle bir şey yapmıyorum ama deneyeceğim. Pancar çorbası da normal geldi bana, bilemedim.
Eleştirmedim ya ilginç geldi.Ya millet gidip yarasa yiyor, biz fındığa fındık sürüyoruz diye eleştiriliyoruz
Restoranda yan da verilir sicak ekmekle beraber. Ücrette alınmaz ana yemek gelene kadar ekmekle ona gömülürüm. Benim için tarifsiz bir zevktir. Koronadan dolayı baya uzun süredir hasretim bu lezzete.O güzel harbi. Ben anlam verememiştim. Ulan zeytin sonuçta nasıl böyle olabilir dedirtiyordu insana.
Eleştirilebilir ya, takılıyorumEleştirmedim ya ilginç geldi.
Biranın yancısı salatalık turşusu. Nereden öğrendiğimi sormaBiranın yanında en iyi tuzlu fıstık gidiyor, ama en çok kajuyu seviyorum. Kaju tuzlu olacak ama.