İşte gerçek bir Claymore fanı.O kadar adam arasından sert ablayı seçmiş hemen.
Senin feminist Urahara'nın kuyruğundan ayrılmıyordu ama naber.
Yoruiçi-sama'yı korumak adına atılmış adımlar onlar, fayda etmese de. Urahara'nın nasıl bir fırsatçı sapık olduğunu son ark gördük. Yoruiçi-sama'nın etinden sütünden faydalandı, takdir ettim ama kınadım da.Senin feminist Urahara'nın kuyruğundan ayrılmıyordu ama naber.
Alt tarafı evcil hayvan muamelesi yaptı Urahara sapık değil.Kon dışında sapık yoktu hatta seride onu da ayıp olmasın diye koymuş gelenek bozulmasın diye.Yoruiçi-sama'yı korumak adına atılmış adımlar onlar, fayda etmese de. Urahara'nın nasıl bir fırsatçı sapık olduğunu son ark gördük. Yoruiçi-sama'nın etinden sütünden faydalandı, takdir ettim ama kınadım da.
Birtakım elleşmeler oldu, bunları onaylamıyorum. Urahara fantazi yaptı, sapık demek ağır olur ama Yoruiçi-sama'da gözü varmış hin'in. Yine de favori kaptanlarımdan biri. Kon reyiz ise tam bir erkek. Özellikle Kaslı Kon favori karakterim.Alt tarafı evcil hayvan muamelesi yaptı Urahara sapık değil.Kon dışında sapık yoktu hatta seride onu da ayıp olmasın diye koymuş gelenek bozulmasın diye.