Kararsız kaldım ama oyum Naruto'ya gitti. Hashirama ve Tobirama'da reistir. Minato'da fena değildir.
Kakhasi şimdiye geçmiştir Minatoyu.En zayif kakashi ama en cok aciya gogus gerenin kakashi oldugunu dusundugumden kakashiyi severim oyumu kakashiye veriyorum ama 2. Oyum olsa kesinlikle tobirama ya verirdim.
Kakashi'nin hokage olan halinde sharinganı yok bu yüzden Hokage hallerini baz alınca bence Minato daha güçlüdürKakhasi şimdiye geçmiştir Minatoyu.
Yok bence sharinanı gitmesi iyi bile oldu adamın Chakrasını harcıyordu şu an bence iyice gelişmiştir Minatoyu alır hokage hali.Kakashi'nin hokage olan halinde sharinganı yok bu yüzden Hokage hallerini baz alınca bence Minato daha güçlüdür
Danzo adamdır.Pis işleri tamamen bunun sırtına yüklemiş sandaime.O yüzden Hiruzeni pek sevmiyorum.Zaten kendisi de belirtmişti Danzonun durumunu.Köy sevgisi benden az değil diye.Hiruzen'i hiç sevmem, omurgasız herifin teki. Shinobi savaşlarının sebeplerinden biri bunun göz yumduğu Danzo'nun pislikleri, herif Danzo'ya ağzını açamamış resmen. Hokageliğe en çok yakışan olduğu için Tobirama. Adam katı, hiç öyle böyle demeyip kesiyor hesabı. Jutsuların yarısını bu bulmuş zaten. Karakter olarak Kakashi'yi daha çok sevsem de en iyi hokage denince aklıma Tobirama gelir.
Hiruzen'i hiç sevmem, omurgasız herifin teki. Shinobi savaşlarının sebeplerinden biri bunun göz yumduğu Danzo'nun pislikleri, herif Danzo'ya ağzını açamamış resmen. Hokageliğe en çok yakışan olduğu için Tobirama. Adam katı, hiç öyle böyle demeyip kesiyor hesabı. Jutsuların yarısını bu bulmuş zaten. Karakter olarak Kakashi'yi daha çok sevsem de en iyi hokage denince aklıma Tobirama gelir.
Yanlış çıkarımlar.Danzo adamdır.Pis işleri tamamen bunun sırtına yüklemiş sandaime.O yüzden Hiruzeni pek sevmiyorum.Zaten kendisi de belirtmişti Danzonun durumunu.Köy sevgisi benden az değil diye.
En güçsüz Minato versiyonu olan Jonin Minato bile, Hiraishin level 1'de RAikage + Bee'den hızlıydı ve yüksek kage leveldi. Kakashi Çift MS versiyonu hariç hiçbir versiyonunda yüksek kage sınıfı bir karakter olamadı. Savaş halinde dahi ortalama kageydi.Yok bence sharinanı gitmesi iyi bile oldu adamın Chakrasını harcıyordu şu an bence iyice gelişmiştir Minatoyu alır hokage hali.