Üye silindi 1004
Saru resmen ben düşünmeyi bırakıyorum çünkü senin köpek olmak daha kolay demiş Danzo'ya. @William cutting @RifulSaru ve Danzo arasındaki homoerotik ilişki bariz bir şey. (Sada'cılara selam) Saru, Danzo'nun kulu ve köpeğidir.
Saru resmen ben düşünmeyi bırakıyorum çünkü senin köpek olmak daha kolay demiş Danzo'ya. @William cutting @RifulSaru ve Danzo arasındaki homoerotik ilişki bariz bir şey. (Sada'cılara selam) Saru, Danzo'nun kulu ve köpeğidir.
Minato iyidir hoştur ama saftır. Maskeli adamın Obito olduğunu anlayamadı. Anlasaydı şuan:Minato gibi güzel yürekli bir adama oy vermezsem olmazdı. Ondan sonra da Kakashi.
One Piece'te Garp nasıl pasif karakterse Sarutobi'de Naruto'da aynısı.Saru: Erkeğim sizin klanı sevmiyor ayıp olmaz gidip hepsini biçer misin Itachi?
Itach: Herhalde keserim. Hem sonra herkes Madara'nın planı bozulmasın diye öldüğümü söyler.
Sarutobi pasif kaldığı için katliam oldu. Garp pasif kaldığı için katliam olmadı.One Piece'te Garp nasıl pasif karakterse Sarutobi'de Naruto'da aynısı.
Sarutobi Uchiha Katliamında pasif olmasaydı diye konu açmayı planlıyorum sence nasıl konu ?Sarutobi pasif kaldığı için katliam oldu. Garp pasif kaldığı için katliam olmadı.
Hey yavaş ol aslan saru ile garp'ı bir tutmak falan.One Piece'te Garp nasıl pasif karakterse Sarutobi'de Naruto'da aynısı.
Ben uzun süredir daha detaylı bir konu düşünüyordum. Konoha adam mıdır? DiyeSarutobi Uchiha Katliamında pasif olmasaydı diye konu açmayı planlıyorum sence nasıl konu ?