Diğerleri de başkalarının omzuna bassın anca. Hoca kalsa maaşını hakederdi de Hokage ne la?Gai başkaydı harbi. Millet don giyiyor + tipsiz diye sevmiyordu sanırım. Ama tek class çalışıp onda en iyi olması efsaneydi
Diğerleri de başkalarının omzuna bassın anca. Hoca kalsa maaşını hakederdi de Hokage ne la?Gai başkaydı harbi. Millet don giyiyor + tipsiz diye sevmiyordu sanırım. Ama tek class çalışıp onda en iyi olması efsaneydi
Pain olayı sonrası her türlü onaylanmıştı zaten Kakashi'nin olayı. Hatta ondan önce bile ibareler vardı yanlış hatırlamıyorsam. Ben hazırlıklıydım ama işte imba gücü yoktu olası bir köy saldırısı olursa köyü korumaya dair.Diğerleri de başkalarının omzuna bassın anca. Hoca kalsa maaşını hakederdi de Hokage ne la?
Emolardan Hokage olmaz.
Mizukage sanırım o. Naruto okumadığımdan tam bilmiyorum karakterleri.İlla Konohadanmı olacak? Şu magma kullanan kadın vardıya nerenin kagesiydi o, keşke Naruto onla evlenseydi.
Hokage olduğundan ister istemez Konohalı oldu. Ama iyi zevkin varmış. Lav atan, buhar tüküren Naruto'nun veledi ilginç olabilirmişİlla Konohadanmı olacak? Şu magma kullanan kadın vardıya nerenin kagesiydi o, keşke Naruto onla evlenseydi.
Fark etmez bir ara Naruto bile giydi o donuKendisine benzeyen bir çocuk bulup, onu kendisi gibi giydiren adam mı efsane? Nasıl da gözüne kestirmiş şerefsiz!
http://www.korsanfan.com/konu/naruto-spoiler.1644/page-474 şurada konuşsak daha iyi olur.Sizce 9kuyruk kakashide olsaysı Sage narutoyu yenebilirmiydi?